آمریکا واردات نفت از عربستان را کم کرد

واردات نفت پالایشگاههای آمریکایی از کانادا با فعالیت خط لوله «ترانس مانتین»، در ژوییه به رکورد بالایی صعود کرد
واردات نفت آمریکا از عربستان کم شد

به گزارش مسیر انرژی، واردات نفت آمریکا از عربستان با افزایش صادرات نفت کانادا به منطقه «گلف کاست»، به پایینترین میزان در حدود چهار سال گذشته سقوط کرد.

با فعالیت خط لوله تازه توسعه یافته «ترانس مانتین» کانادا، ظرفیت ارسال نفت از «پسیفیک کاست» کانادا، تقریبا سه برابر شده و به ۸۹۰ هزار بشکه در روز رسیده و جریان تجارت جهانی را دستخوش تغییر کرده است.

طبق اعلام اداره اطلاعات انرژی آمریکا، واردات نفت آمریکا از عربستان سعودی در هفته منتهی به ۲۵ اکتبر، به ۱۳ هزار بشکه در روز کاهش یافت.

طبق آمار شرکت کپلر، پالایشگاههای منطقه «گلف کاست»، واردات نفت از عربستان سعودی را در اکتبر به ۲۳ هزار بشکه در روز کاهش دادند که پایینترین رکورد ثبت شده بود و مجموع وارداتشان از این کشور در سال ۲۰۲۴، احتمالا به میانگین حدود ۵۰ هزار بشکه در روز می رسد که حدود ۶۳ درصد کمتر از سال گذشته است.

در این بین، واردات نفت پالایشگاههای آمریکایی از کانادا با فعالیت خط لوله «ترانس مانتین»، در ژوییه به رکورد بالایی صعود کرد. پالایشگاههای شرکت ماراتون پترولیوم در لس آنجلس و آناکورتس واشنگتن و فیلیپ ۶۶ در فرندیل واشنگتن که همگی در سال گذشته خریدار نفت عربستان سعودی بودند، در سال ۲۰۲۴ خریدار بزرگ نفت کانادا شده اند.

روهیت راتود، تحلیلگر شرکت رصد کشتی ورتکسا گفت: افزایش جریان خط لوله «ترانس مانتین» به منطقه «گلف کاست»، نفت عربستان را از این بازارها دور نگه داشته است.

با این حال، انتظار می رود صادرات نفت عربستان سعودی به «گلف کاست» ادامه پیدا کند زیرا آرامکو، نفت پالایشگاه موتیوا در تگزاس را تامین می کند.

بر اساس گزارش رویترز، آرامکوی سعودی که بزرگترین صادرکننده نفت جهان است، قیمت فروش گرید نفتی «عرب لایت» به آسیا را در اکتبر کاهش داد و به پایینترین حد سه سال گذشته رساند اما کاهش قیمت این شرکت به آمریکا، بسیار کمتر بود.

انتهای پیام

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://energypath.ir/?p=21040

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

نفت