ابتکار هلدینگ خلیج فارس برای حل مسائل صنعت پتروشیمی

فراخوانی با هدف رفع نیازهای پژوهشی و فناورانه هلدینگ دانش بنیان خلیج‌فارس در راستای تحقق اهداف تفاهم‌نامه شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس با شـورای عـالی علـوم، تحقیقات و فناوری منتشر شد.
ابتکار هلدینگ خلیج فارس برای حل مسائل صنعت پتروشیمی

به گزارش مسیر انرژی و به نقل از ایرنا، در راستای حل مسائل صنعت پتروشیمی دبیرخانه شورای عالی عتف در نظر دارد از پایان‌نامه‌ها و رساله‌های تحصیلات تکمیلی مرتبط با حوزه صنایع پتروشیمی که مورد نیاز هلدینگ خلیج فارس است، حمایت کند.

این مجموعه طی مکاتبه ای از همه دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها درخواست کرد تا فهرست پایان‌نامه‌ها و رساله‌های تحصیلات تکمیلی مصوب و در حال اجرای خود را در قالب فایل پروپوزال (پیشنهاده) ارسال کنند. متقاضیان شرکت در این فراخوان می‌توانند پیشنهاده‌های تایید شده خود در حوزه پتروشیمی را تا ۱۰ آبان سال جاری برای بررسی و ارزیابی به دبیرخانه شورای عالی عتف ارسال کنند. رساله‌ها بر اساس نتیجه ارزیابی پیشنهاده و میزان ارتباط آنها با مسائل و نیازهای شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس جهت حمایت، انتخاب خواهند شد.

تفاهم نامه همکاری وزارت علوم و صنایع پتروشیمی خلیج فارس در راستای رفع نیازهای پژوهشی و فناورانه صنایع پتروشیمی کشور و حمایت از تولید دانش بنیان با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و مدیرعامل این شرکت به امضا رسید.

به گزارش ایرنا، وزارت علوم و صنایع پتروشیمی خلیج فارس در راستای رفع نیازهای پژوهشی و فناورانه صنایع پتروشیمی کشور و حمایت از تولید دانش بنیان اردیبهشت گذشته تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند. هدف اصلی این تفاهم نامه، همکاری و هماهنگی میان بازیگران زیست بوم حوزه فناوری و نوآوری به منظور رفع نیازهای پژوهشی و فناورانه صنایع پتروشیمی کشور و حمایت از تولید دانش بنیان است.

شناسایی و دسته بندی نیازهای صنایع پتروشیمی کشور و جهت دهی آنها در قالب سامانه نیازها و ایده ها (نان) و ساتع، تدوین برنامه های ساخت داخل، مشارکت برای ایجاد فرصت مطالعاتی اعضای هیات علمی در شرکت های وابسته و حمایت از پایان نامه های کارشناسی ارشد و دکتری برای رفع نیازهای پژوهشی شرکت های وابسته به صنایع پتروشیمی خلیج فارس و حمایت مستمر از برگزاری همایش ها و نمایشگاه های تقاضا محور از تعهدات هلدینگ خلیج فارس در این تفاهم نامه سه ساله است.

بسترسازی ایجاد دوره های مطالعاتی برای اعضای هیات علمی، دستیار فناور و محقق پسادکتری در شرکت های وابسته به صنایع پتروشیمی خلیج فارس، تعریف همکاری های ارتباط دانشگاه با صنعت و شناسایی موانع داخلی سازی در صنایع پتروشیمی و تلاش برای رفع آنها از تعهدات وزارت علوم و دبیرخانه شورای عتف در این تفاهم نامه است.

در این تفاهم نامه مقرر شده است کارگروه مشترکی با حضور نمایندگان طرفین و برای اجرای مفاد این تفاهم نامه برنامه ریزی کند. جلسات این کارگروه حداقل فصلی یکبار برگزار می‌شود.

شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری (عتف) به عنوان نهادی فرابخشی به ریاست رئیس‌جمهور مرجع تصمیم‌گیری در مورد مهم‌ترین اولویت‌ها و برنامه‌های پژوهش و فناوری کشور است. این شورا به عنوان نهاد فرابخشی سیاست‌گذار علوم، تحقیقات و فناوری کشور بر اساس ماده ۹۹ قانون برنامه سوم توسعه و مواد سه و چهار قانون تشکیل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (مصوب مرداد ۱۳۸۳) و با هدف ایجاد هماهنگی و یکپارچگی در سیاست‌گذاری کلان اجرایی در حوزه علوم، تحقیقات و فناوری تشکیل شد. این شورا وظیفه اولویت‌بندی و انتخاب طرح‌های اجرایی بلندمدت سرمایه‌گذاری کلان در بخش‌های آموزشی و پژوهشی و فناوری، بررسی و پیشنهاد منابع مالی مورد نیاز در حوزه‌های علوم، تحقیقات و فناوری را بر عهده دارد.

بیست‌وهشتمین جلسه این شورا، دوازدهم مردادماه سال گذشته و بیست‌ونهمین جلسه شورا کمتر از یک سال سوم تیر ۱۴۰۲ و با حضور رئیس‌جمهور برگزار و طی آن کلیات ۲ طرح‌ سیاست‌گذاری بلندمدت کلان ملی به نام‌های ارتقای کارآمدی سیاست‌گذاری جوانی جمعیت کشور و برگزاری آزمون‌های الکترونیکی سازمان سنجش آموزش کشور تصویب شد.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://energypath.ir/?p=12758

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

پتروشیمی