حدود ۲۶۰ فناوری در صنعت پتروشیمی استفاده می‌شود

مدیرعامل شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی با اشاره به تعدد بالای فناوری‌ها در صنعت پتروشیمی، گفت: صنعت پتروشیمی با حدود ۲۶۰ فناوری، صنعتی دانش‌محور است.
حدود ۲۶۰ فناوری در صنعت پتروشیمی استفاده می‌شود

به گزارش مسیر انرژی، مجید دفتری امروز (سه‌شنبه، ۱۴ آذرماه) در آیین اختتامیه رویداد پتروفن ۱۴۰۲ که در سالن همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما برگزار شد، با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه کلید پیشرفت کشور علم و فناوری است، اظهار داشت: جناب آقای مهندس اوجی، وزیر نفت و مهندس شاهمیرزایی، معاون وزیر نفت در امورپتروشیمی راهکار توسعه زنجیره ارزش از تولید نفت تا تولید محصولات ارزش‌آفرین صنعت پتروشیمی را با تکیه بر توان داخل در دولت سیزدهم سرلوحه کار قرار داده‌اند.
وی با اشاره به اینکه صنعت پتروشیمی خودکفایی در تجهیزات، کاتالیست، فناوری و مواد شیمیایی را در دستور کار قرار داده است، افزود: حدود ۲۶۰ فناوری در صنعت پتروشیمی استفاده می‌شود در حالی تعدد فناوری‌های در حوزه نفت، گاز و پالایش بسیار محدودتر است، از این رو این تعدد فناوری در صنعت پتروشیمی‌دانش‌محوری این صنعت را برای همه مشخص می‌کند.
مدیرعامل شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی، ادامه داد: با توجه به قول مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی‌به وزیر نفت، همه کاتالیست‌های این صنعت در دولت سیزدهم ۱۰۰ درصد داخلی می‌شود و به این وعده به زودی محقق می‌شود.
دفتری، با اشاره به حدود ۹۲ میلیون تن ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی که براساس برنامه‌ریزی انجام شده تا پایان برنامه هفتم و هشتم توسعه دو برابر می‌شود، تصریح کرد: صنعت پتروشیمی می‌تواند موتور محرکه تمام صنایع کشور باشد و در داخلی‌سازی تجهیزات، کاتالیست و مواد شیمیایی بخش بالایی از شرکت‌های دانش‌بنیان را می‌تواند جذب کند و با اشتغالزایی سبب خروج نخبگان از کشور شود.
وی با اشاره به موفق برگزار شدن رویداد پتروفن، گفت: پنل‌های پتروفن ۱۴۰۲، بسیار باکیفیت، کاربردی و در سطح علی بالایی برگزار شد.
مدیرعامل شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی، خاطر نشان کرد:هلدینگ خلیج فارس به عنوان سرآمد صنعت پتروشیمی، اعتماد بسیار خوبی به شرکت‌های دانش بنیان بخصوص در بومی‌سازی کاتالیست‌ها داشته است.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://energypath.ir/?p=14552

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

پتروشیمی