ذخایر نزولی آمریکا به کمک قیمت نفت آمد

قیمت نفت در معاملات روز پنج شنبه بازار آسیا، تحت تاثیر کاهش بیش از حد انتظار ذخایر نفت در آمریکا، به رشد روز قبل ادامه داد.
ذخایر نزولی آمریکا به کمک قیمت نفت آمد

به گزارش مسیر انرژی، بهای معاملات نفت برنت با ۳۲ سنت معادل ۰.۴ درصد افزایش، به ۸۵ دلار و ۴۰ سنت در هر بشکه رسید و بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۴۸ سنت معادل ۰.۶ درصد افزایش، به ۸۳ دلار و ۳۳ سنت در هر بشکه رسید. هر دو شاخص در معاملات روز چهارشنبه، با افزایش بسته شدند.

آمار اداره اطلاعات انرژی آمریکا نشان داد ذخایر نفت آمریکا در هفته گذشته، به میزان ۴.۹ میلیون بشکه کاهش یافت که فراتر از کاهش ۳۰ هزار بشکه ای پیش بینی شده در نظرسنجی رویترز و کاهش ۴.۴ میلیون بشکه ای گزارش شده توسط موسسه امریکن پترولیوم بود.

پریانکا ساچدوا، تحلیلگر ارشد بازار در شرکت فیلیپ نووا در این باره گفت: سیگنالهای تقاضای مطلوب از آمریکا، بر نگرانیها نسبت به رشد ملایم اقتصاد چین، چربید. امیدها به تسهیل سیاست پولی توسط فدرال رزرو که می تواند رشد اقتصادی را تقویت کند و سفرهای تابستانی در آمریکا، رشد تقاضا برای نفت در بزرگترین اقتصاد جهان را تضمین می کنند.

چشم انداز کاهش نرخهای بهره در آمریکا و اروپا در ماههای آینده، به حمایت از بازار کمک کرده است. مقامات فدرال رزرو روز چهارشنبه اعلام کردند بانک مرکزی آمریکا، با توجه به بهبود نرخ تورم و توازن بهتر بازار کار که زمینه را برای کاهش هزینه های استقراض در سپتامبر آماده می کند، به کاهش نرخهای بهره نزدیکتر شده اند.

همچنین فعالیت اقتصادی آمریکا در اوال ژوئیه، با روند ملایمتری نسبت به ماه مه توسعه یافت و انتظارات نسبت به رشد آهسته تر پیش رو را تحکیم کرد.

در این بین، انتظار می رود بانک مرکزی اروپا در نشست روز پنج شنبه خود، نرخهای بهره را بدون تغییر نگه دارد اما احتمالا سیگنال کاهش نرخ بهره در نشست بعدی خود را ارسال می کند.

بر اساس گزارش رویترز، دلار در معاملات روز پنج شنبه، برای سومین روز متوالی کاهش یافت. دلار ضعیفتر، می تواند تقاضا برای نفت را برای خریداران دارنده ارزهای دیگر، تقویت کند.

انتهای پیام

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://energypath.ir/?p=19382

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

بین الملل