سرپرست برق حرارتی: قاچاق سوخت از نیروگاه‌ها غیرممکن است

سرپرست معاونت راهبری تولید شرکت برق حرارتی با رد ادعای قاچاق سوخت از نیروگاه‌ها، تاکید کرد که تمامی فرآیندهای تحویل و مصرف سوخت تحت نظارت دقیق قرار دارد و امکان هرگونه تخلف از مخازن نیروگاه‌ها وجود ندارد.

به گزارش مسیر انرژی به نقل از ایلنا، ناصر اسکندری، سرپرست معاونت راهبری تولید شرکت برق حرارتی، در واکنش به اخبار اخیر مبنی بر قاچاق سالانه حدود یک میلیارد لیتر سوخت از نیروگاه‌ها، با قاطعیت گفت: «هیچ‌گونه امکان قاچاق سوخت از مخازن نیروگاه‌ها وجود ندارد.» او توضیح داد که تمامی سوخت تحویلی به نیروگاه‌ها تحت نظارت دقیق قرار دارد و در صورتی که تخلفی در مسیر تحویل سوخت رخ دهد، این مسئله مربوط به فرایند تحویل از سوی شرکت پخش فراورده‌های نفتی است، نه نیروگاه‌ها.

اسکندری افزود: «با توجه به نظارت‌های سه‌جانبه که شامل تطبیق میزان تولید برق و سوخت دریافتی است، امکان انحراف سوخت در مخازن نیروگاه‌ها وجود ندارد.» وی همچنین به تفاهم‌نامه‌ای که میان شرکت برق حرارتی و شرکت پخش فراورده‌های نفتی به امضا رسیده، اشاره کرد و توضیح داد که سوخت تا زمانی که وارد مخزن نیروگاه نشود، متعلق به نیروگاه نمی‌باشد.

این مقام مسئول در شرکت برق حرارتی با تشریح نحوه نظارت بر ورود سوخت به مخازن نیروگاه‌ها بیان کرد که به محض ورود نفتکش به نیروگاه، وزن‌سنجی و کنترل دقیق پارامترهای فیزیکی سوخت، مانند میزان ناخالصی‌ها و کیفیت آن، انجام می‌شود. اگر هرگونه انحراف از استانداردهای مشخص مشاهده شود، نفتکش متوقف شده و پس از انجام مکاتبات با نمایندگان شرکت پخش نفت، سوخت تنها در صورتی به مخزن نیروگاه منتقل می‌شود که تمامی پارامترها تایید شوند.

اسکندری با تاکید بر اینکه سوخت تنها برای تولید برق در واحدهای نیروگاهی مصرف می‌شود، افزود: «مخازن نیروگاه‌ها فقط یک مسیر خروج دارند و آن‌هم انتقال سوخت به واحد تولید برق است.» وی همچنین اشاره کرد که میزان مصرف سوخت در نیروگاه‌ها با میزان تولید برق انطباق کامل دارد و نظارت‌های روزانه و ماهانه بر این موضوع انجام می‌شود.

سرپرست معاونت راهبری تولید شرکت برق حرارتی در ادامه اظهار داشت که در هشت ماهه اول سال جاری، میزان افزایش تولید برق نسبت به سال گذشته ۲.۳۳ درصد بوده، در حالی که مصرف سوخت نیروگاه‌ها تنها ۱.۲۲ درصد افزایش داشته است. این عملکرد نشان‌دهنده بهره‌وری بالاتر و استفاده بهینه از سوخت است.

اسکندری در پایان تاکید کرد که اظهاراتی که درباره قاچاق سوخت از نیروگاه‌ها مطرح می‌شود، به مراجع ذی‌ربط ارجاع داده شده و تاکنون هیچ مدرک مستندی در این زمینه ارائه نشده است. او تصریح کرد: «این سوخت به‌صورت امانی در اختیار نیروگاه‌ها است و فرایندهای تحویل و مصرف آن تحت نظارت کامل قرار دارد.»

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://energypath.ir/?p=21202

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • تازه ترین ها