به گزارش مسیر انرژی، سهامداران هلدینگ خلیج فارس در مجمع عمومی سال جاری این شرکت شاهد دستاوردسازی هایی بودند که ماحصل سیاسی بازی و عملکرد نامطلوب مدیران شرکتهای زیرمجموعه این هلدینگ پتروشیمی از جمله پترول و تامین سرمایه خلیج فارس است.
گلایه از واگذاری های تحمیلی هلدینگ خلیج فارس به شرکت های پتروشیمی نوری، تندگویان و پارس به شدت بالا بود که البته این تحمیل ناعادلانه قطعا سبب خروج نقدینگی سنگین از این شرکت ها شده و سودآوری سال جاری این سه شرکت را با تعدیل منفی مواجه می کند.
نکته قابل توجه مجمع امسال فارس، عدم پاسخدهی شفاف مدیران شرکت بود که سعی در بی جواب گذاشتن سوالات سهامداران داشتند.
البته که این بی جواب گذاشتن ماحصل کمکاریهای مجموعه مدیریتی هلدینگخلیجفارس از مدیرعامل گرفته تا معاونت مالی و مدیر حقوقی است.
امسال سومین سال حضور علی عسگری در هلدینگ خلیجفارس به نحوی سپری شد که گلایه سهامداران از ضعف عملکرد مدیریتی این هلدینگ در تمام جوانب به اوج خود رسیده بود.
از دعواهای حقوقی ناکام مانند واگذاری پتروشیمی مهر به پتروشیمی جم که اغلب به زیان هلدینگ خلیج فارس تمام شده بود تا خریدهای بی موردی همچون باشگاه استقلال.
اما نکته قابل توجه تمام این چالش ها، برمی گردد به ضعف مدیریتی در ابعاد مختلف هلدینگ خلیج فارس که به نظر می رسد در صورت ابقای علی عسگری، می بایست تجدیدنظر کلی در رابطه با اغلب مدیران شرکت های زیرمجموعه انجام شود. چراکه سهامداران این شرکت نارضایتی خود را از نحوه فعالیت شرکت هایی همچون تامین سرمایه خلیج فارس، پترول، مبین، پتروشیمی تندگویان، پتروشیمی خوزستان به شدت ابراز کردند.
در نتیجه به نظر می رسد مدیران ارشد هلدینگ خلیجفارس به جای مقایسه این هلدینگ با شرکت هایی همچون سابیک که کوچکترین شباهتی از منظر ارزش بازار(MARKET CAP) و میزان تولیدات ندارند، بهتر است به فکر تغییرات عمیق ساختاری در این شرکت باشند البته اگر خواهان بقا و دوام مدیریتی خود هستند.