به گزارش مسیر انرژی، رمضانعلی سنگدوینی با بیان اینکه دولت سیزدهم در زمینه دیپلماسی انرژی فعال عمل کرده است، اظهار کرد: این دولت خوشبختانه هم با کشورهای همسایه و هم با دیگر کشورها از جمله اعضای گروه بریکس و سازمان همکاریهای شانگهای ارتباط مطلوبی برقرار کرد که این سبب شد دیپلماسی انرژی فعالی نیز ایجاد شود.
وی با بیان اینکه در پس تحریمهای دشمن شرکتهای دانشبنیان توانمند بهویژه در حوزه نفت و گاز ایجاد شد، افزود: این شرکتها امروز بسیاری از کالاها و مواد اولیه مورد نیاز صنعت نفت را تولید میکنند، از این رو این شرکتها کمک بزرگی به رشد بخش انرژی کردند.
عضو کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: تمدید قرارداد صادرات گاز به عراق، همچنین صادرات برق به این کشور، فعال شدن بحث پالایشگاههای فراسرزمینی و… نتیجه تقویت دیپلماسی انرژی در این دولت بهویژه با همسایگان است.
محمد باقری، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی همز با بیان اینکه دولت سیزدهم به لحاظ شرایط حاکم بر کشور ناشی از تحریم و ناکارآمدی دولت گذشته، در صادرات نفتی و غیرنفتی در عمل با مشکل روبهرو شد، اظهار کرد: در این مدت که از دولت سیزدهم گذشته است تلاش شد وضع اقتصادی کشور سر و سامان یابد.
وی با اشاره به عملکرد دولت در زمینه دیپلماسی اقتصادی افزود: دولت با پیوستن به پیمانهای بینالمللی و فرامنطقهای، همافزایی منطقهای و بینالمللی خود را گسترش داد که مردم باید نتایج این پیمانها را احساس کنند.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: مدیران قوی فعال در دیپلماسی اقتصادی کشور و بدنه اقتصادی دولت باید تلاش کنند این پیمانها به نتیجه برسد و در کشور سرمایهگذاری انجام شود.