شعله‌ور شدن جنگ تجاری واشینگتن و پکن مانع واردات اتان چین از آمریکا نشد

 با وجود شعله‌ور شدن جنگ تجاری واشینگتن و پکن کشور چین اعلام کرد که واردات اتان این کشور از آمریکا افزایش خواهد یافت.
واردات اتان چین

به گزارش مسیرانرژی، واردات اتان چین از ایالات متحده آمریکا با وجود شعله‌ور شدن جنگ تجاری واشینگتن و پکن در سال ۲۰۲۵ به‌منظور کاهش هزینه‌ها افزایش می‌یابد.

 با وجود شعله‌ور شدن جنگ تجاری واشینگتن و پکن، واردات اتان چین از آمریکا در سال جاری میلادی افزایش می‌یابد زیرا تولیدکنندگان بزرگ پتروشیمی در چین در حال مبارزه با کاهش سود هستند و به سمت تهیه خوراک ارزان‌تر ناشی از رونق گاز شیل ایالات متحده می‌روند.

شرکت‌هایی از جمله «سیاتل کمیکال» (Satellite Chemical)، «چاینا سانجیانگ فاین کمیکال» (China Sanjiang Fine Chemical) و «وانهوا کمیکال گروپ» (Wanhua Chemical Group) بیش از ۱۶ میلیارد دلار برای ساخت کراکر، توسعه کارخانه‌ها، تأسیسات ذخیره‌سازی و ساخت شناورهای بسیار بزرگ ویژه حمل اتان برای ارسال گاز مایع سرمایه‌گذاری می‌کنند.

ظرفیت صادرات اتان ایالات متحده آمریکا و کمبود شناورهای ویژه حمل این محصول دو عامل مانع رشد تجارت اتان بین دو اقتصاد بزرگ جهان به شمار می‌آیند.

چین تقریباً همه اتان مور نیاز خود را از آمریکا وارد می‌کند.

برآوردهای سه تحلیلگر برای واردات اتان چین در سال ۲۰۲۵ میلادی ۶ میلیون و ۳۰ هزار تن تا ۸ میلیون و ۲۰ هزار تن است که افزایش ۹ تا ۳۴ درصدی را پیش‌بینی می‌کنند.

هیچ داده رسمی درباره واردات اتان چین از آمریکا در دسترس عموم نیست.

شرکت‌های آمریکایی «انرژی ترانسفر» (Energy Transfer) و «اینترپرایز پروداکت پارتنر» (Enterprise Products Partners)، اپراتورهای شبکه خطوط لوله آمریکا، برای پاسخگویی به تقاضای رو به افزایش صادرات اتان در حال افزایش ظرفیت در پایانه‌های صادراتی خود هستند.

آرمان اشرف، رئیس بخش مایعات گازی در شرکت مشاوره فکتس گلوبال انرژی (FGE) در این باره گفت: «گلوگاه در اکنون در صادرات اتان ایالات متحده آمریکاست.

طبق گزارش اداره اطلاعات انرژی آمریکا در ماه اکتبر ۲۰۲۴، چین نزدیک به نیمی از صادرات اتان ایالات متحده را می‌خرد که پیش‌بینی می‌شود صادرات خالص اتان این کشور با افزایش ۶ درصدی به ۵۲۰ هزار بشکه در روز (۱۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تن) در سال ۲۰۲۵ برسد.

یک تحلیلگر اداره اطلاعات انرژی آمریکا گفت: انتظار می‌رود چین بیشتر این افزایش را پذیرا باشد.

لینک کوتاه خبر:

https://energypath.ir/?p=22445

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • تازه ترین ها
Please assign elementor template to display content