وزارت صمت به دنبال تعیین تکلیف طرح های بزرگ کهگیویه و بویراحمد

نماینده ویژه وزارت صمت با حضور در شهرستان های چرام و کهگیلویه، از نزدیک در جریان آخرین وضعیت طرح های مهم پتروشیمی دهدشت و فسفات و آهک هیدراته چرام قرار گرفت.
وزارت صمت به دنبال تعیین تکلیف طرح های بزرگ کهگیویه و بویراحمد

به گزارش مسیر انرژی و به نقل از ایسنا، امیرتیمور موسویان، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد در طی بازدید از طرح تولیدی پتروشیمی دهدشت با اشاره به دو موضوع محصول این طرح که انواع پلی اتیلن سنگین به میزان حدود ۳۰۰ هزار تن در سال و خوراک آن به میزان حدود ۳۰۰ هزار تن در سال از پتروشیمی الفین گچساران است، گفت: این طرح، در فاصله ۱۰ کیلومتری شهر دهدشت در منطقه “کلاچو” واقع شده که در زمنینی به مساحت ۱۰۲ هکتار است همچنین، میزان اشتغال زایی در دوران بهره برداری طرح ۲۶۰ نفر به صورت مستقیم خواهد بود.

وی کلنگ زنی طرح تولیدی پتروشیمی دهدشت را سال ۱۳۸۶ عنوان و اظهارکرد: بهره برداری فاز اول پتروشیمی دهدشت در سال ۱۴۰۳ خواهد بود.

موسویان در بازدید از طرح تولید آهک هیدراته و فسفات شهرستان چرام تصریح کرد: زمین طرح آهک هیدراته پنج هکتار و ۳۰۰۰ متر زیر بنا بوده که به حول و قوه الهی در سال ۱۴۰۳ افتتاح می شود.

وی بیان کرد: با سرمایه گذاری اولیه ۱۰۵ میلیارد تومانی، توانایی این طرح تولید سالی حدود ۳۰ هزار تن آهک هیدراته می‌باشد که برای ۵۰ نفر به صورت مستقیم اشتغال ایجاد می کند.

ذبیح اله محمودی، نماینده حوزه وزارتی وزارت صمت نیز در این بازدیدها گفت: استان کهگیلویه و بویراحمد دارای ظرفیت‌های بیشماری است و خوشحالیم که این طرحها را در این استان و در شهرستان های چرام و کهگیلویه در دست اجرا داریم.

وی افزود: ارزآوری، زنجیره ارزش و صادرات سه مقوله بسیار مهم هستند که باید مدنظر قرار بگیرند، باید به سمتی برویم که طبق شعار سال”مهار تورم، رشد تولید”، شاهد تولیدات داخلی باشیم تا بتوانیم به یاری خداوند، تورم را مهار کنیم.

همچنین با حضور نماینده ویژه حوزه وزارت صمت، آخرین وضعیت طرح های نیمه تمام و مهم شرکت اکسیر سبز سربیشه و شرکت صنایع پلیمری گچساران، مورد بازدید و بررسی قرار گرفت.

امیرتیمور موسویان، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد در بازدید از طرح اکسیر سبز سربیشه شهرستان گچساران، گفت: این طرح در زمینی به مساحت ۹ هکتار و زیربنا ۵۷۰۰ متر و با سرمایه اولیه ای بالغ بر ۱۹۰ میلیارد تومان در حال اجراست.

وی با اشاره به ظرفیت تولیدی سالیانه این شرکت حدود ۱۲۵۰ تن و ظرفیت صادراتی بالقوه آن، افزود: استان کهگیلویه و بویراحمد دارای ۴۷۰ نوع گونه گیاهان دارویی بوده و یکی از زنجیره های ارزش است، طرح مذکور در تولید و بسته بندی ۸۳ نوع گیاه دارویی فعالیت دارد، ارزش افزوده زنجیره ارزش گیاهان دارویی، گاها از برخی از کالا که شاید به لحاظ حجمی خیلی بیشتر باشند، بالاتر است و ما باید به فکر بازارهای هدف خارجی باشیم.

موسویان در بازدید از شرکت صنایع پلیمری گچساران نیز مساحت کلی این طرح را  ۱۲ هکتار عنوان و  اظهار کرد: پیش بینی می شود که این طرح در سال ۱۴۰۴ به بهره برداری برسد و با تولید حدود ۳۰۰ هزار پلی اتیلن سنگین، برای ۷۰۰ نفر نیز اشتغال ایجاد کند.

محمودی نماینده ویژه وزارت صمت نیز در این بازدیدها ضمن بررسی آخرین وضعیت پیشرفت فیزیکی طرح ها و احصاء مشکلات، هدف از این بازدیدها را پایش واقعی طرح های بزرگ برشمرد.

به گزارش ایسنا، روابط عمومی اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد، وی با اشاره به برنامه های وزارت صمت بیان کرد: تعیین تکلیف طرح های نیمه تمام و راه اندازی واحدهای راکد از مهم ترین اولویت های وزارت صمت است و مشکلات احصاء شده در این بازدیدها، به همراه پیشنهادات کاربردی جهت تسریع روند اجرای پروژه ها ارایه خواهد شد و این پایش ها تا بهره برداری نهایی طرح های مهم، ادامه خواهد یافت.

انتهای پیام

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://energypath.ir/?p=15387

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

پتروشیمی