۲ هزار میلیارد تومان گازرسانی در قزوین انجام شد

مدیرعامل شرکت گاز استان قزوین گفت: طی ۲ سال اخیر ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار برای اجرای طرح‌های گازرسانی در استان قزوین هزینه شد.
۲ هزار میلیارد تومان گازرسانی در قزوین انجام شد

به گزارش مسیر انرژی، علی حجتی‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قزوین، با اشاره به مصوبه سفر ریاست‌جمهوری برای گازرسانی به ۱۳۳ روستای استان قزوین اظهار داشت: طی ۲ سال اخیر ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار برای اجرای طرح‌های گازرسانی در استان قزوین هزینه شده که بخش عمده این هزینه با گازرسانی به ۳۰ روستای استان در سال جاری صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه برای گازرسانی به ۳۰ روستا در هفته دولت ۱۰۱ میلیارد تومان اعتبار هزینه کردیم، اضافه کرد: با توجه به اینکه گازرسانی به ۱۷ روستای دیگر هم با توجه به ظرفیت گازرسانی استان هم به طرح مصوب سفر رئیس‌جمهور اضافه شد، بنابراین برای نخستین‌بار در استان قزوین گازرسانی همزمان به ۱۵۰ روستا را از نقطه صفر آغاز کردیم و برای اجرای این طرح‌ها ۶ فاز را از اواسط سال گذشته تاکنون اجرا کردیم.

۱۱۴ روستای استان قزوین بدون گاز مانده‌اند

حجتی‌پور با بیان اینکه از تابستان تا انتهای پارسال فقط پیمانکارهای پروژه‌های گازرسانی روستایی را جذب کردیم، گفت: در مجموع از ابتدای سال جاری یعنی از عید نوروز به بعد گازرسانی به ۳۴ روستا را شروع کردیم که گازرسانی به ۳۰ روستا در هفته دولت افتتاح شد. به این ترتیب هر چند روز یک‌بار یکی از روستاهای استان قزوین گازدار می‌شوند.

وی ادامه داد: در نهایت از مجموع ۱۳۳ روستایی که باید طبق مصوبه سفر ریاست‌جمهوری گازدار می‌شدند، تاکنون ۳۰ روستا گازدار شدند و گازرسانی به ۱۰۳ روستای دیگر در مرحله تکمیل قرار دارد. با این وصف امروز ۶۲۷ روستای گازدار در استان قزوین داریم و ۱۱۴ روستای باقی‌مانده داریم که هنوز هیچ‌کاری حتی فاز مطالعاتی برای گازرسانی به آنها صورت نگرفته است.

اثر منفی حذف سهم ۱۴.۵ درصدی از درآمدهای فروش‌ گاز در گازرسانی

مدیرعامل شرکت گاز استان قزوین در ادامه این گفتگو با بیان اینکه بودجه اجرای طرح‌های گازرسانی از محل فروش گاز به مشترکان اداری، تجاری، خانگی و صنعتی تأمین می‌شود، گفت: ۱۴.۵ درصد منابع مالی حاصل از فروش گاز را طبق قانون بودجه برای توسعه گازرسانی به صورت مستقیم هزینه می‌‌شد که متأسفانه در قانون بودجه سال ۱۴۰۲ این بخش را حذف کردند.

حجتی‌پور افزود: بنابراین شرکت گاز دیگر دخل و تصرفی در درآمد ناشی از فروش گاز ندارد و بنابراین پول گازبها عیناً به خزانه ملی واریز می‌شود و ما هم مجبوریم برای جذب اعتبارات موردنیازمان از مسیر سازمان برنامه و بودجه (مدیریت و برنامه‌ریزی استان) اقدام کنیم. بنابراین حذف این سهم مستقیم از درآمد فروش گاز توسعه گازرسانی را در آینده تحت‌الشعاع قرار می‌دهد.

انتهای پیام/

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://energypath.ir/?p=11787

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

گاز