۷۰۰ میلیون دلار عدم‌النفع پتروشیمی‌ها از قطع گاز

احمد مهدوی ابهری با اشاره به عدم الانفع قطع گاز برای صنعت پتروشیمی، گفت: سال گذشته عدم الانفع صنعت پتروشیمی حدود ۷۰۰ میلیون دلار بود.
۷۰۰ میلیون دلار عدم‌النفع پتروشیمی‌ها از قطع گاز

به گزارش مسیر انرژی و به نقل از ایسنا، دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی گفت: امسال نیز مانند سال گذشته پیشنهاد خرید گاز صرفه‌جویی شده در بخش خانگی را اعلام کردیم که اگر این اتفاق بیفتد، بسیاری از چالش‌ها حل خواهد شد.

احمد مهدوی ابهری با اشاره به ناترازی گاز در کشور، اظهار کرد: سال گذشته نیز چنین طرحی را مطرح کردیم اما اجرایی نشد و امسال نیز مجدد پیشنهاد اجرای این طرح را ارائه کرده‌ایم، لازم است جلساتی در این رابطه برگزار و در مورد آن تصمیم‌گیری شود.

وی با بیان اینکه به وزارت نفت پیشنهاد داده‌ایم که در چهار ماه آذر، دی، بهمن و اسفند هر مقدار که مشترکان خانگی و یا واحدهای صنعتی صرفه‌جویی داشته باشند ما می‌توانیم گازی که دولت به قیمت ۱۲۰ تومان می‌دهد را حدود ۴۰۰۰ تومان خریداری کنیم که برای اطمینان مردم زیرساخت‌ این راهکار را با بانک‌ها فراهم می‌کنیم، گفت: راهکارهای صرفه‌جویی را نیز ارائه داده‌ایم که در صورت اجرایی شدن آن‌ها صنعت پتروشیمی با مشکل مواجه نمی‌شود.

به گفته دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی با این روش در صورت صرفه‌جویی ۳ درصدی مشترکان خانگی در اوج مصرف، به‌طور میانگین روزانه ۱۵ میلیون مترمکعب صرفه‌جویی محقق خواهد شد و تولید صنعت پتروشیمی در زمستان قطع نمی‌شود.

مهدوی ابهری با بیان اینکه صنعت پتروشیمی برای سرمایه‌گذاری در توسعه میادین به‌منظور تأمین خوراک گازی مجتمع‌ها ورود پیدا کرده است، گفت: سرمایه‌گذاری صنعت پتروشیمی در میادین در ماده ۱۵ برنامه هفتم توسعه به تصویب رسیده است، برای نمونه، کنسرسیومی از دو هلدینگ پتروشیمی از یک‌ سال‌ونیم گذشته برای توسعه دو میدان تشکیل شده و حدود یک میلیارد دلار سرمایه‌گذاری توسعه این دو میدان است که پس از توسعه کامل تا روزانه ۳۵ میلیون مترمکعب می‌توان گاز استحصال کرد.

وی با اشاره به عدم الانفع قطع گاز برای صنعت پتروشیمی، گفت: سال گذشته عدم الانفع صنعتپتروشیمی حدود ۷۰۰ میلیون دلار بود که برای امسال نمی‌توان از الان پاسخی داد چراکه این مساله بستگی به میزان سرمای هوا دارد.

انتهای پیام

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://energypath.ir/?p=15556

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

پتروشیمی