استان خوزستان تمایلی به احداث صنایع بالادستی ندارد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان گفت: در استان خوزستان تمایلی به احداث صنایع بالادستی وجود ندارد.
خوزستان

به گزارش مسیر انرژی و به نقل از رویداد نفت، محمد راضی جلالی در نشست کارگروه اقتصاد، اشتغال و سرمایه‌گذاری خوزستان که امروز، ۶ آبان ماه در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: در استان خوزستان تمایلی به احداث صنایع بالادستی نداریم بلکه به دنبال آن هستیم تا در بخش‌های میان دستی و پایین دستی اشتغال بیشتری ایجاد کنیم.

وی با اشاره به بحث توسعه فاز دوم منطقه ویژه پتروشیمی در ماهشهر افزود: در این زمینه حتی بحث احداث فاز دوم منطقه ویژه پتروشیمی ماهشهر نیز منوط به این است که این طرح با اولویت صنایع پایین دست و میان دستی اجرایی شود.

تامین خوراک، چالش بسیاری از واحدهای تولیدی استان

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان گفت: استان به دنبال ایجاد زیرمجموعه‌ها است تا بتواند در حوزه صنایع پایین دستی و میان دستی اشتغال بیشتری ایجاد کند و اهداف اشتغال نیز در این راستا تعریف شده است.

راضی جلالی با اشاره به تلاش برای حل مشکلات واحدهای تولیدی به ویژه در بحث تامین مواد اولیه، عنوان کرد: بسیاری از واحدهای تولیدی استان خوزستان به دلیل عدم تامین خوراک در یک شیفت و با ۵۰ تا ۶۰ درصد ظرفیت خود کار می‌کنند.

وی ادامه داد: اگر بتوانیم خوراک و مواد اولیه مورد نیاز این واحدها را تامین و مشکل آن‌ها را حل کنیم می‌توانیم بدون احداث واحدهای جدید، مشکلات اشتغال را در استان حل کنیم و زمینه ساز ایجاد اشتغال بیشتر شویم.

دستگاه‌های اجرایی از سرمایه‌گذاران حمایت کنند

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان با تاکید بر حمایت دستگاه‌های اجرایی از سرمایه‌گذاران گفت: دستگاه‌های اجرایی باید در کنار رعایت چارچوب‌ها و مقررات، نقش مشاور را برای سرمایه‌گذار داشته باشند و این بخش را حمایت کنند.

راضی جلالی با اشاره به تشکیل کارگروه اقتصاد دریاپایه در سطح ملی عنون کرد: پروژه‌های گردشگری مولد هستند و می‌توانند به اقتصاد استان و تبع آن کشور کمک کنند.

وی با بیان اینکه امیدواریم شرایطی در استان رقم بخورد که شاهد تبلور صنعت گردشگری در خوزستان باشیم، خاطرنشان کرد: در این زمینه باید از سرمایه‌گذاران حمایت شود تا بتوانیم با استفاده از ظرفیت‌های حوزه گردشگری استان اشتغال و درآمد ایجاد کنیم.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://energypath.ir/?p=13088

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

پتروشیمی