به گزارش مسیر انرژی و به نقل از رویداد نفت، علی اصغر علامه مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی پارسیان، بیان داشت: عرشه این اسکله ۸۰ متر طول دارد و در یک موج شکن به طول هزار و ۵۰۰ متر ساخته شده است.
وی افزود: آبخور ۱۶ متری این اسکله امکان پهلوگیری شناورهایی با وزن ۱۰۰ هزار تن را فراهم میکند.
به گفته علامه، بر اساس برنامههای توسعه ایمیدرو، ایجاد خط لوله انتقال میعانات گازی این اسکله در مرحله دوم ساخته میشود.
وی با اشاره به سرمایه گذاری ۲۵ میلیون یورویی برای ساخت اسکله شماره ۳ این بندر افزود: این یکی از ۴ اسکله فعال و یکی از ۱۹ اسکله این بندر در افق نهایی است.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی بر پارسیان گفت: اکنون ظرفیت تخلیه و بارگیری این بندر سالانه ۹ میلیون تن است که در آینده به ۴۰ میلیون تن افزایش مییابد.
وی افزود: امسال از بندر پارسیان بیش از ۴۵۰ هزار تن کلینکر و سیمان صادر و ۳۵۰ هزار تن کک و پودرآلومینا به این بندر وارد شد.
وی گفت: جلوگیری از خام فروشی و تکمیل زنجیره تولید محصولات فولاد و پتروشیمی از مهمترین اهداف ایجاد منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی بر پارسیان در افق سال ۱۴۱۰ است.
وی افزود: طبق برنامه طراحی شده تا سال ۱۴۱۰ در منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی بر پارسیان، بیش از ۱۸ میلیون تن محصولات پتروشیمی، ۴ میلیون تن فولاد و هزار و ۴۰۰ تن آلومینا تولید خواهد شد.
اشتغال ۳ هزار نفری
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی بر پارسیان با اشاره به وسعت ۹ هزار و ۷۰۰ هکتاری این منطقه گفت: اکنون بیش از ۳ هزار نفر در منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی بر پارسیان مشغول به کار هستند.
منطقه ویژه صنایع انرژی بر پارسیان در غرب استان هرمزگان واقع شده و از زیرمجموعه های ایمیدرو به شمار می آید. این سازمان با ارایه زیرساخت ها در منطقه ویژه پارسیان، زمینه حضور سرمایه گذاران در صنایع انرژی بر را فراهم می کند.