افزایش قیمت نفت صدای هند را درآورد

وزیر نفت هند اعلام کرد در شرایطی که دنیا در آستانه رکود اقتصاد قرار دارد، تولیدکنندگان نفت باید حساسیت بیشتری نسبت به کشورهای مصرف کننده نشان دهند.
هند

به گزارش مسیر انرژی به نقل از رویترز، هند به عنوان سومین وارد کننده بزرگ نفت در دنیا در روز سه شنبه از تولیدکنندگان خواست حساسیت بیشتری نسبت به کشورهای مصرف کننده داشته باشند که ضربه سختی از نفت بالای ۹۰ دلار در هر بشکه خورده‌اند. قیمت نفت از زمان تمدید کاهش تولید داوطلبانه عربستان و روسیه رو به افزایش بوده است.

هاردیپ سینگ پوری، وزیر نفت هند، پس از دیدار با هیثم الغیص، دبیرکل اوپک در یک کنفرانس صنعتی در ابوظبی گفت:«در زمان همه‌گیری کرونا وقتی قیمت نفت به شدت پایین آمده بود کل دنیا برای تثبیت قیمت و کمک به تولید کنندگان نفت همکاری کردند».

وی تاکید کرد حالا که دنیا در آستانه رکود اقتصاد قرار دارد، تولیدکنندگان نفت هم باید همان حساسیت را نسبت به کشورهای مصرف کننده نشان دهند.

آمریکا و متحدان غربی آن از ائتلاف اوپک پلاس خواسته‌اند تولید نفت را افزایش دهد تا هزینه‌های انرژی پایین آمده و به اقتصاد دنیا کمک شود. اما تولید کنندگان این ائتلاف عقیده دارند در راستای ثبات بازار حرکت می‌کنند.

وزیر نفت هند در حاشیه کنفرانس ادیپک در ابوظبی اعلام کرد در مورد قیمت نفت با دبیرکل اوپک صحبت کرده است. وی مدت‌هاست از اوپک و متحدانش به رهبری روسیه در ائتلاف اوپک پلاس خواسته توجه کنند که سیاست‌های آنها چطور بر کشورهای مصرف کننده نفت تاثیر می‌گذارد.

هند ۸۵ درصد از نیاز خود به نفت خام را با واردات تامین می‌کند.

پوری قبلا اعلام کرده بود اگر قیمت نفت بالاتر از ۱۰۰ دلار در هر بشکه برسد می‌تواند آن را مدیریت کند اما این قیمت به نفع هیچ کس نیست. هند حدود ۶۰ درصد از واردات نفت خود را که معادل ۱۰۱ میلیارد دلار می‌شود از کشورهای عضو اوپک خریداری می‌کند.

وی در یکی از جلسات ادیپک گفت:«امیدوارم قیمت نفت بالاتر از ۱۰۰ دلار در هر بشکه نرود. اما اگر این اتفاق بیفتد، ما می‌توانیم آن را مدیریت کنیم. من نگران اتفاقی هستم که برای سایر بخش‌های دنیای در حال توسعه می‌افتد».

پالایشگاه‌های هند از زمان آغاز تحریم‌های غربی علیه روسیه به خاطر جنگ اوکراین، نفت ارزان قیمت این کشور را خریداری می‌کنند. پوری قبلاً اعلام کرده بود اگر قیمت نفت روسیه بالاتر از سقف قیمت ۶۰ دلاری که غرب برای آن تعیین کرده بود برود دیگر نفت این کشور را خریداری نمی‌کند.

انتهای پیام/

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://energypath.ir/?p=12209

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

بین الملل