بحران انرژی مصر را محتاج واردات محموله‌های ال‌ان‌جی کرد

کاهش دمای هوا و کاهش تولید گاز باعث ایجاد بحران انرژی مصر شد و این کشور را وادار به واردات محموله‌های ال‌ان‌جی کرد.
بحران انرژی مصر را وادار به واردات محموله‌های ال‌ان‌جی کرد

به گزارش مسیرانرژی، داده‌های مؤسسه ابتکار مشترک داده‌های نفتی (جودی) مستقر در ریاض عربستان، نشان می‌دهد در پی وقوع بحران انرژی مصر تولید گاز این کشور در سپتامبر ۲۰۲۴ به پایین‌ترین حد خود طی هفت سال گذشته رسید که بخش عمده آن به کاهش برداشت از میدان گازی فراساحلی «ظهر» و افزایش مصرف انرژی مربوط می‌شود.

بحران انرژی مصر باعث شد این کشور برای خرید محموله‌های گاز طبیعی مایع شده (ال‌ان‌جی) قراردادهایی به ارزش ۳ میلیارد دلار با شرکت‌های شل هلند و توتال انرژی فرانسه امضا کرد.
سه منبع بازرگانی گفتند: مصر برای خرید ۶۰ محموله ال‌ان‌جی به‌منظور تأمین تقاضای داخلی گاز در سال ۲۰۲۵، قراردادهایی به ارزش حدود ۳ میلیارد دلار با شرکت‌های شل و توتال انرژی امضا کرده است.
پرجمعیت‌ترین کشور عربی در سال گذشته میلادی دوباره به یک واردکننده خالص گاز طبیعی تبدیل شد و ده‌ها محموله ال‌ان‌جی خریداری و پس از افت شدید تولید داخلی گاز، از برنامه‌های خود برای تبدیل شدن به تأمین‌کننده گاز اروپا صرف‌نظر کرد.
داده‌های مؤسسه ابتکار مشترک داده‌های نفتی (جودی) مستقر در ریاض عربستان، نشان می‌دهد تولید گاز مصر در سپتامبر ۲۰۲۴ به پایین‌ترین حد خود طی هفت سال گذشته رسید که بخش عمده آن به کاهش برداشت از میدان گازی فراساحلی «ظهر» و افزایش مصرف انرژی مربوط می‌شود.
این منابع بازرگانی گفتند: این ۶۰ محموله ال‌ان‌جی بیشترین نیاز مصر به گاز را در سال جاری میلادی پوشش می‌دهد.
رویترز در نوامبر ۲۰۲۴ گزارش داده بود که مصر در حال مذاکره با آمریکا و دیگر شرکت‌های خارجی برای خرید محموله‌های ال‌ان‌جی از طریق قراردادهای بلندمدت بوده، زیرا به‌دنبال کاهش اتکای خود به خریدهای پرهزینه‌تر در بازار است.
مصر برای پاسخگویی به تقاضای روزافزون گاز در ماه‌های گرم تابستان برای تأمین برق مورد نیاز دستگاه‌های خنک‌کننده، ده‌ها محموله ال‌ان‌جی را به‌صورت تک‌محموله خریداری کرد، به‌طوری که مجبور بود حق بیمه‌ یک تا ۲ دلاری بپردازد.
بر اساس داده‌های مؤسسه مشاوره «انرژی اسپکتس»، انتظار می‌رود تولید گاز داخلی مصر تا پایان سال ۲۰۲۸ تا ۲۲.۵ درصد کاهش یابد.
در همین حال تحلیلگران انتظار دارند مصرف برق این کشور طی یک دهه آینده ۳۹ درصد افزایش یابد.

لینک کوتاه خبر:

https://energypath.ir/?p=22427

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • تازه ترین ها
Please assign elementor template to display content
بحران انرژی مصر را وادار به واردات محموله‌های ال‌ان‌جی کرد