بیشترین افت قیمت برای پترول و پتروشیمی بوعلی سینا ثبت شد

بررسی‌ها نشان می‌دهند که سهام شرکت پتروشیمی بوعلی سینا بیشترین خروج پول حقیقی در گروه پتروشیمی بازار امروز را به خود اختصاص داده است؛
بیشترین افت قیمت برای پترول و پتروشیمی بوعلی سینا ثبت شد

به گزارش مسیرانرژی؛ در معاملات امروز گروه‌های پتروپالایشی، تنها چهار نماد صنعت پتروشیمی توانستند در مدار صعودی قرار بگیرند تا نقشه این صنایع سرخ‌پوش باقی بماند.

معاملات بورس تهران در دومین رو هفته در شرایطی به پایان رساند که با سرخ‌پوشی ۹۰ درصد از نمادها، شاخص‌های اصلی بازار سرمایه به حرکت خود روی مدار نزولی ادامه دادند. در صنایع پتروپالایشی نیز تنها تعداد انگشت شماری از نمادها توانستند از روند نزولی بازار فرار کنند.

 

شاخص کل بورس تهران در بازار روز جاری ۴۷ هزار و ۶۷۹ واحد، معادل ۱.۷۵ درصد افت کرد و روی سطح دو میلیون و ۶۷۸ هزار واحدی ایستاد. شاخص کل هم‌وزن نیز معاملات امروز را با عقب‌نشینی ۱.۳۸ درصدی به پایان رساند.

معامله‌گران در بورس امروز ۱۱.۳ میلیارد برگه سهم و حق تقدم رد و بدل کردند تا ارزش معاملات خرد بازار سهام به رقم پنج هزار و ۳۲۴ میلیارد تومان برسد. همچنین روند خروج پول حقیقی از بازار ادامه پیدا کرد و حقیقی‌ها این بار هزار و ۶۹۶ میلیارد تومان پول از معاملات خارج کردند.

دو نماد پتروشیمی بورس بازگشایی شدند

معاملات گروه پتروشیمی در بازار امروز در شرایطی به پایان رسید که همچنان بخش عمده نمادهای پتروشیمی، به روند نزولی خود ادامه دادند. طوری که امروز فقط چهار نماد پتروشیمی بازدهی مثبت داشتند و ۱۶ نماد این گروه نیز با کاهش قیمت پایانی مواجه شدند.

در میان نمادهای صعودی، بیشترین رشد قیمت متعلق به سه نماد صنایع پتروشیمی تخت جمشید (شجم)، پتروشیمی جم (جم) و پتروشیمی مارون (مارون) بود که این نمادها به ترتیب ۲.۷۷ درصد، ۲.۶۲ درصد و ۲.۶ درصد رشد قیمت را تجربه کردند.

در طرف دیگر بازار اما نمادهای گروه سرمایه‌گذاری و توسعه صنایع تکمیلی پتروشیمی خلیج فارس (پترول) با سه درصد، پتروشیمی بوعلی سینا (بوعلی) با ۲.۹۶ درصد و پتروشیمی قائدبصیر (شبصیر) با ۲.۹۵ درصد افت، بیشترین کاهش قیمت را رقم زدند.

همچنین بررسی‌ها نشان می‌دهند که سهام شرکت پتروشیمی بوعلی سینا بیشترین خروج پول حقیقی در گروه پتروشیمی بازار امروز را به خود اختصاص داده است؛ به نحوی که حقیقی‌های نماد بوعلی حدود ۶۲ میلیارد تومان پول از معاملات این نماد بیرون کشیدند. در مقابل اما بیشترین ورود پول حقیقی در این گروه به سهام پتروشیمی مارون با مبلغ ۲۳ میلیارد تومانی اختصاص یافت.

بیشتر بخوانید:  خریداران بورسی شرکت های پالایشی مجوز صادرات می گیرند

همچنین با اعلام ناظر بازار، نماد معاملاتی شرکت‌های پتروشیمی فن آوران (شفن) و خارک (شخارک) پس از به افشای اطلاعات با اهمیت گروه الف، بازگشایی شدند. از سوی دیگر اما توقف نماد شرکت پتروشیمی شازند (شاراک)، با توجه به رعایت نکردن ضوابط افشای اطلاعات با اهمیت، حداکثر برای ۲ روز کاری ادامه  خواهد یافت.

۸۶ میلیارد تومان پول حقیقی از بازار خارج کردند

نمادهای صنعت پالایشی در پایان معاملات امروز بازار سهام نیز یک‌دست سرخ پوش بودند و همه ۱۳ نماد حاضر در این گروه متحمل افت قیمت شدند. سهامداران حقیقی نیز از صنعت فرآورده‌های نفتی روی برگرداندند و بیش از ۲۰۳ میلیارد تومان پول از این صنعت خارج کردند. به این ترتیب، شاخص این گروه افتی ۳۱۶ هزار و ۷۱۱ واحدی معادل ۲.۷۲ درصد را رقم زد. ارزش معاملات امروز صنعت پالایشی نیز ۲۰۳ میلیارد تومان بود.

نماد شرکت پالایش نفت بندرعباس با نماد (شبندر) شاهد بیشترین افت قیمت در میان نمادهای پالایشی بود و قیمت پایانی این نماد ۲.۹۹ درصد کاهش پیدا کرد. پس از آن، نمادهای نفت بهران (شبهرن) با ۲.۹۵ درصد و پالایش نفت شیراز (شراز) با ۲.۹ درصد افت، شاهد بیشترین کاهش قیمت بودند.

سهامداران حقوقی نماد پالایش نفت بندرعباس همچنین بیشترین خروج پول حقیقی را در صنعت پالایشی داشتند و بیش از ۸۶ میلیارد تومان پول حقیقی از این نماد خارج شد. این در حالیست که هیچ‌یک از نمادهای پالایشی، تزریق پول اشخاص حقیقی را تجربه نکردند.

لینک کوتاه خبر:

https://energypath.ir/?p=22605

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • تازه ترین ها
Please assign elementor template to display content