تأمین خوراک به چالش اصلی پتروشیمی ایلام تبدیل شده است

پتروشیمی ایلام با چالش جدی تأمین خوراک خود برای افزایش تولید دست و پنجه نرم می‌کند و برای تامین سوخت خود با مشکل مواجه شده است.
پتروشیمی ایلام

به گزارش مسیرانرژی، مجتمع پتروشیمی ایلام به‌عنوان صنعت برتر غرب کشور فرصت‌ها و تهدیداتی دارد که تامین خوراک مجتمع دغدغه اصلی محسوب می‌شود.

 پتروشیمی ایلام با ظرفیت ۴۵۸ هزار تن الفین و واحد ۳۰۰ هزار تنی پلی‌اتیلن سنگین راه‌اندازی شده است، بهترین تجهیزات در این مجتمع نصب شده است، واحد الفین آن به تجهیزات های‌تک مجهز است که این مجتمع را به‌عنوان صنعت برتر در غرب کشور معرفی می‌کند.

از بین ۷۲ مجتمع پتروشیمی کشور شرکت پتروشیمی ایلام دارای قابلیت‌ها و خاصیت‌هایی است، اشتغال‌زایی خوبی در منطقه داشته الان حدود ۲ هزار نفر در این مجتمع کارز می‌کنند.

«علی اصغر پیرانی» مدیر بهره‌برداری این پتروشیمی در خصوص تهدیدات و فرصت‌های این مجتمع اظهار کرد: این مجتمع خوراک خود را از پالایشگاه گاز ایلام تأمین می‌کند، در حال حاضر میزان تولید پالایشگاه گاز ایلام کمتر از نیاز پتروشیمی ایلام است بنابراین پتروشیمی نیازمند دریافت خوراک با استفاده از تانکرهاست، دغدغه اصلی ما در تکمیل زنجیره تولید، تأمین خوراک است که امیدواریم با با راه‌اندازی فاز دوم پالایشگاه گاز این مشکل برطرف شود و تولید ما ۱۵ تا ۲۰ درصد افزایش یابد.

«محمدحسین قیطاسی» معاون اجرایی این پتروشیمی نیز در خصوص وضعیت خوراک این مجتمع تولیدی به ایسنا بیان کرد: این مجتمع تولیدی بر اساس نوع خوراک و محصول تولیدی پالایشگاه گاز ایلام طراحی شده است، در حال حاضر ایلام این مجتمع تولید، به اندازه ۴۷ درصد ظرفیت خود از پالایشگاه گاز خوراک دریافت می‌کند و با ۶۰ درصد ظرفیت خود فعالیت دارد و که بقیه نیاز خوراکی خود را از طریق تانکرها تامین می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: این پتروشیمی اگر با ۷۵ درصد ظرفیت خود کار کند تازه به نقطه سربه سر درآمد و هزینه می‌رسد و با تولید بیش از ۷۵ درصد ظرفیت سود حاصل می‌شود و این زمان‌بر است.

قیطاسی فرصت‌های این پتروشیمی را همجوار بودن با کشور عراق و بحث صادرات محصولات پتروشیمی در آینده به این کشور دانست و گفت: رایزنی‌ها در این خصوص آغاز شده که در صورت تحقق بسیاری از مشکلات حل می‌شود.

وی با استقبال از شرکت دانش‌بنیان استان که طرح‌های نوین برای حل مشکلات  داشته باشند افزود: از ایده‌های نو شرکت‌های دانش‌بنیان استقبال می‌کنیم.

لینک کوتاه خبر:

https://energypath.ir/?p=22762

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • تازه ترین ها
Please assign elementor template to display content