به گزارش مسیر انرژی و به نقل از ایسنا، استاندار ایلام گفت: مطالعه و تحقیقات مربوط به میدان نفتی حوزهی جنوب(میدان نفتی دهلران) به دانشگاه ایلام واگذار شد و این مهم گامی بلند در راستای تحقیق و توسعهی منابع انرژی در استان و استفاده از تحقیق و پژوهش دانشجویان دانشکدهی مهندسی نفت دانشگاه ایلام است.
دکتر «حسن بهرامنیا» روز یکشنبه ۲۸ آبانماه در نشست کارگروه آموزش، پژوهش فناوری و نوآوری استان، اظهار کرد: طی هفتهی گذشته با پیگیریهای انجام شده با همکاری و مساعدت دکتر خجستهمهر معاون وزیر و مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، مطالعه و تحقیقات مربوط به میدان نفتی حوزهی جنوب(میدان نفتی دهلران) به دانشگاه ایلام واگذار شد و این مهم گامی بلند در راستای تحقیق و توسعهی منابع انرژی در استان و استفاده از تحقیق و پژوهش دانشجویان دانشکدهی مهندسی نفت دانشگاه ایلام است.
وی با بیان اینکه پس از اخذ این مجوز، دانشگاه ایلام عملاً وارد کارهای پژوهشی، تحقیقاتی و عملیاتی میدانهای نفتی دهلران میشود، تصریح کرد: با تلاشهای انجام شده طی ۶ ماههی نخست سالجاری همچنین ۱۰۰ میلیارد تومان از قِبل انتقال پروندهی مالیاتی نفت و گاز وارد استان شد و در ۶ ماههی دوم سال این رقم بیشتر خواهد بود.
استاندار ایلام با تاکید بر توجه به تحقیقات و پژوهشهای عملیاتی و میدانی در حوزهی کشاورزی، تاکید کرد: «دامداری» و «کشاورزی» پیشران اقتصادی استان است.
وی با تاکید بر اینکه مبنای پژوهشها براساس نیازمندهای استان باشد، عنوان کرد: هر پژوهش نیاز به تحقیق دارد و سوق دادن اعتبارات به حوزهی پژوهش بازخورد و نتایج مثبتی درپی خواهد داشت.
استاندار ایلام بیان کرد: باید نگاه خود را به ظرفیتهای استان معطوف کنیم و توجه برجستگیها و پتانسیلهای استان نظیر گردشگری، نفت، گاز و پتروشیمی و کشاورزی و دامپروری باید در دستور کار باشد که رسانهها طی دو سال اخیر به خوبی در انعکاس ظرفیتها و پتانسیلهای استان عمل کردند.
وی با اشاره به ظرفیتهای مهم استان نظیر گردشگری، گفت: استان ایلام با تلاش مجموعهی دستاندرکاران حوزهی گردشگری و رسانهها، پدیدهی نوظهور در گردشگری است و با عنایت به اینکه سال گذشته ۸ میلیون زائر از مرز مهران تردد کردند و امسال نیز روزانه میانگین ۱۴ هزار زائر از مرز مهران تردد میکنند، «گردشگری مذهبی مردمپایه» میتواند یکی از موضوعات پژوهشی استان باشد.
نمایندهی عالی دولت در استان ایلام در بخش دوم سخنان خود با اشاره به اولویتهای پنجگانهی پژوهشی استان، خاطرنشان کرد: یکی از اولویتهای پنجگانهی پژوهشی موضوع خودکشی است که همهی دستگاههای اجرایی در این حوزه وظیفه دارند بهصورت میدانی ورود کنند تا شاهد باشیم میزان اقدام به خودکشی و خودکشی به منجر به فوت در استان تقلیل یابد.
دکتر بهرامنیا عنوان کرد: در خودکشی عوامل متعددی دخیل هستند، اما باید با تحقیق و پژوهشهای متعدد توسط پژوهشگران استان، شاهد کاهش میزان خودکشی باشیم که خروجی آن ملموس و مشخص باشد.
استاندار ایلام در این نشست بر مقدمات برگزاری هفتهی پژوهش و تجلیل از پژوهشگران، اولویتهای پژوهشی استان در حوزههای مختلف، نظیر تنش آبی، اصلاحنژاد …، تقویت سند دانشبنیان توسعهی استان و تقویت برنامهی کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی تاکید کرد.
انتهای پیام