به گزارش مسیر انرژی، دکتر سجاد غلامی، مدیر پروژه آب و آبگیر شرکت دماوند انرژی عسلویه، در مصاحبهای، به روند توسعه واحدهای آب و آبگیر این شرکت در فاز ۲ پتروشیمیهای منطقه ویژه انرژی پارس پرداخت. وی درباره وسعت ۳۰ هکتاری این واحد توضیح داد که شامل دو بخش اصلی «آبگیر» و «آب» است. بخش آبگیر با ظرفیت ۸۰۰۰۰ مترمکعب در ساعت، تامین آب برای واحدهای مختلف شرکت شامل آب شیرینسازی، آب کولینگ پتروشیمی مهر، تغذیه واحد آب در پتروشیمی بوشهر و آب پشتیبانی آتشنشانی را بر عهده دارد.
غلامی میزان ظرفیت کلی واحد آب شرکت را ۴۰۰ هزار مترمکعب در روز اعلام کرد که تاکنون ۶۰ هزار مترمکعب آن وارد بهرهبرداری شده است. این آبها شامل آبهای RO1، RO2 و آب دمین است که برای مصارف آتشنشانی، آشامیدنی، کولینگ و صنایع پتروشیمی مورد استفاده قرار میگیرند. او خاطرنشان کرد که واحد آبگیر با چهار پمپ تغذیه کامل بهرهبرداری شده و سازههای سیویل برای ذخیرهسازی ۱۰۰ هزار مترمکعب آب ساخته شده است.
در طرحهای توسعه، فازهای ۲۰ هزار مترمکعبی در دست اجرا است. فاز نخست وارد بهرهبرداری شده، فاز دوم تا آبان و فاز سوم تا فروردین ۱۴۰۵ به مدار میآید. همچنین، واحد ۱۰ هزار مترمکعبی دیگری در حال ساخت است. مجموع سرمایهگذاری بر این واحد بیش از ۵۰ میلیون یورو است. وی تاکید کرد که توسعه این بخش با همکاری مجتمعهای پتروشیمی منطقه انجام میشود و هماکنون، ۱۱۰ نفر در بهرهبرداری مستقیم و ۶۰۰ نفر در طرحهای توسعهای مشغول هستند. غلامی با تاکید بر همکاری منطقهای و بومیسازی تجهیزات، اظهار داشت که هیچ مشکلی در تأمین پایدار آب منطقه وجود ندارد.