رشد ۲۱ درصدی فروش و افزایش ۴۰ دلاری قیمت اوره صادراتی در پتروشیمی پردیس

پتروشیمی پردیس در سال مالی ۱۴۰۳ توانست با وجود ناترازی گاز و کاهش قیمت جهانی اوره، رشد ۲۱ درصدی در فروش و رکورد جدیدی در صادرات اوره ثبت کند. تغییر مدل صادراتی این شرکت باعث شد تا هزینه‌های حمل و نقل کاهش یابد و قیمت اوره صادراتی افزایش یابد. مدیرعامل شرکت همچنین از افزایش سودآوری و اقدامات بهینه‌سازی تولید خبر داد که در آینده نزدیک به بهره‌برداری می‌رسد.
پتروشیمی پردیس

به گزارش مسیر انرژی به نقل از پتروشیمی پردیس، مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت پتروشیمی پردیس، منتهی به ۳۱ شهریور ۱۴۰۳، صبح چهارشنبه ۷ آذر ماه با حضور ۸۵.۵ درصد از صاحبان سهام و نمایندگان قانونی آن‌ها در پژوهشگاه نیروی تهران برگزار شد. در این مراسم، مدیرعامل پتروشیمی پردیس، دکتر سیدمحمدرضا میری لواسانی، با اشاره به رکوردهای جدید این شرکت در سال مالی گذشته، از رشد ۲۱ درصدی فروش، ۴ درصدی سود ناخالص و صادرات ۲ میلیون و ۶۲۵ هزار تن اوره خبر داد.

وی گفت: «با وجود ناترازی گاز در سال ۱۴۰۳ و افزایش روزهای قطع گاز به ۷۴ روز، توانستیم ظرفیت اسمی تولید را به ۹۹.۵ درصد برسانیم که این دستاورد برای نخستین بار از زمان راه‌اندازی سه فاز پتروشیمی پردیس به دست آمد.»

دکتر میری لواسانی همچنین افزود که پتروشیمی پردیس در سال ۱۴۰۳ به عنوان ارزآورترین پتروشیمی کشور شناخته شد و سهم تولید این شرکت از کل تولید پتروشیمی کشور به ۵ میلیون و ۲۲۶ هزار و ۴۰۰ تن رسید. در این دوره، علی‌رغم کاهش ۱۸ درصدی قیمت جهانی اوره، درآمد ریالی شرکت از صادرات اوره ۲۰ درصد افزایش یافت که ناشی از تغییر مدل صادراتی به FOB بود.

مدیرعامل پتروشیمی پردیس در ادامه توضیح داد که با تغییر روش فروش به FOB و کاهش هزینه‌های حمل و نقل، توانسته‌اند هزینه‌های صادرات هر تن اوره را ۴۰ دلار کاهش دهند. این تغییرات منجر به افزایش قدرت چانه‌زنی شرکت در بازارهای جهانی و افزایش قیمت صادراتی اوره شد.

دکتر میری لواسانی همچنین از اقدامات بهینه‌سازی در تولید خبر داد و گفت: «با صرفه‌جویی ۱۸۰ میلیون مترمکعب گاز طبیعی و تبدیل آمونیاک مازاد به اوره، توانستیم ۴۰ میلیون دلار سود بیشتر کسب کنیم. این طرح با سرمایه‌گذاری ۲۰ میلیون دلاری و زمان اجرای ۸ ماهه، از اسفند امسال عملیاتی خواهد شد.»

وی در پایان افزود که پتروشیمی پردیس برای بهبود ظرفیت انبارش، تصمیم به اجاره انبارهای گوگرد در منطقه ویژه گرفته و با هزینه‌ای معادل ۲ میلیون یورو، ظرفیت انبارش خود را ۶۰ هزار تن افزایش خواهد داد.

در پایان مجمع، صورت‌های مالی شرکت و گزارش فعالیت هیئت مدیره مورد بررسی قرار گرفت و تقسیم سود ۴۷۰.۷۷۸ میلیارد ریالی میان سهامداران به تصویب رسید. همچنین ۱۰۰ میلیارد تومان برای ایفای مسئولیت‌های اجتماعی و امور عام‌المنفعه اختصاص یافت.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://energypath.ir/?p=21223

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

پتروشیمی