قطعی گاز پتروشیمی‌ها مانع تامین کود شیمیایی کشاورزان نشد

از سهمیه کلی کود شیمیایی ۲۴هزار و ۲۰ تن اوره است که تاکنون ۱۴ هزار و ۸۲۷ تن معادل ۶۶ درصد تامین شده است.
قطعی گاز پتروشیمی‌ها مانع تامین کود شیمیایی کشاورزان نشد

به گزارش مسیر انرژی؛ مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: با وجود ناترازی انرژی و برخی مشکلات موجود از جمله قطعی گاز پتروشیمی‌ها، از سهمیه ۳۱هزار و ۱۷۴ تن کود شیمیایی مورد نیاز کشاورزان این استان تاکنون ۲۰ هزار و ۸۵۰ تن تامین شده است.

‌محسن مهدوی روز چهارشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: این میزان سهمیه کود شیمیایی تامین شده در چهارمحال و بختیاری ۶۵ درصد سهمیه کود مورد نیاز کشاورزان این استان است.

وی اظهار داشت: از سهمیه کلی کود شیمیایی ۲۴هزار و ۲۰ تن اوره است که تاکنون ۱۴ هزار و ۸۲۷ تن معادل ۶۶ درصد تامین شده است.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی چهارمحال و بختیاری سهمیه کودهای فسفاته مورد نیاز استان را چهار هزار و ۷۲۸ تن اعلام کرد و گفت: از این میزان در زمان حاضر سه هزار و ۶۵ تن معادل ۶۵ درصد جذب شده است.

وی سهمیه کود پتاسه چهارمحال و بختیاری را ۲ هزار و ۴۲۶ تن اعلام کرد و یادآور شد: از این میزان سهمیه تاکنون ۲ هزار و ۳۳۵ تن معادل ۹۶ درصد جذب شده است.

به گفته مهدوی، بیشترین مشکل تامین کود در خصوص تامین کود اوره است که با توجه به نیاز می‌طلبد همکاری بیشتری در این خصوص صورت گیرد.

وی یادآور شد: در زمان حاضر با توجه به شرایط خاص پتروشیمی‌ها به دلیل قطعی گاز اولویت تامین کود با استان‌های گرمسیری است و پس از آن از نیمه‌های بهمن استان‌های سردسیری در اولویت تامین سهمیه کودی قرار می‌گیرند.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: براساس آمارهای موجود این استان رتبه سوم کشور در خصوص تامین کود مورد نیاز کشاورزان را به خود اختصاص داده است.

هم‌اکنون ۳۸ کارگزاری و ۹ انبار فرعی زیر مجموعه شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فعال است که فعالان این مراکز کودشیمیایی مورد نیاز کشاورزان را با قیمت مصوب و براساس حواله الکترونیکی صادر شده از مرکز خدمات جهادکشاورزی به کشاورز تحویل می‌دهند.

چهارمحال و بختیاری دارای۶۷هزار بهره‌بردار کشاورزی است که سالانه ۱.۵میلیون تن محصولات کشاورزی در استان تولید می‌شود.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://energypath.ir/?p=21666

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

گاز