متوسط تولید پتروشیمی نوری در سال گذشته ۱۰۹ درصد بود

تقی صانعی، مدیرعامل پتروشیمی نوری: مهم چالش این صنعت کمبود سرمایه‌گذاری به دلیل گرانی خوراک مایع شرکت‌های آروماتیکی است. به همین دلیل درحال حاضر تنها تولیدکننده پارازایلن و ارتوزایلن در ایران، پتروشیمی نوری است.
متوسط تولید پتروشیمی نوری در سال گذشته ۱۰۹ درصد بود

به گزارش مسیر انرژی تقی صانعی، مدیرعامل پتروشیمی نوری با بیان اینکه این شرکت بزرگترین آروماتیک ایران است، گفت: قرارداد پتروشیمی نوری در سال ۱۳۷۹ امضا شد، در آن زمان نوری بزرگترین آروماتیک ایران و جهان بود.

او افزود: مهم چالش این صنعت کمبود سرمایه‌گذاری به دلیل گرانی خوراک مایع شرکت‌های آروماتیکی است. به همین دلیل درحال حاضر تنها تولیدکننده پارازایلن و ارتوزایلن در ایران، پتروشیمی نوری است.

صانعی در ادامه با اشاره به اینکه سبد تولید محصولات پتروشیمی در کشور نامتوازن است، عنوان کرد:  حجم محصولات تولید شده از خوراک گازی بسیار زیاد و خوراک مایع محدود و کم است. این اتفاق به دلیل تفاوت قیمت خوراک گازی و مایع رخ داده است، خوراک گازی از خوراک مایع ارزان‌تر است. اما امتیاز ویژه خوراک مایع، تنوع بیشتر در سبد محصولات و صنایع پایین‌دستی و ارزش افزوده بالاتر نسبت به خوراک گازی است.

بیشتر بخوانید:  پتروشیمی گلستان، عضوی از گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس شد

مدیرعامل پتروشیمی نوری گفت: براساس آمار، سال گذشته متوسط تولید بیش از ۶۲ شرکت پتروشیمی ایران  حدود ۸۵ درصد بوده درحالی‌که پتروشیمی نوری در سال‌های اخیر توانسته است بیش از ظرفیت اسمی خود تولید کند، به‌طوری‌ که در سال گذشته  ۱۰۹ درصد ظرفیت اسمی تولید داشته‌ایم.

صانعی، مسئولیت‌های اجتماعی را یکی از مهم‌ترین اولویت‌های پتروشیمی‌نوری عنوان کرد و گفت: در دو سال گذشته پتروشیمی نوری موفق شده در راستای عمل به مسئولیت‌های اجتماعی بالاترین نشان را از وزیر نفت دریافت کند. در گذشته بودجه مسئولیت‌های اجتماعی صرف هزینه‌های جاری می‌شد، تمام سعی و تلاش‌مان را کرده‌ایم که در بحث مسئولیت‌های اجتماعی پروژه‌های سرمایه‌ای تعریف کنیم، این موضوع موجب نظامند شدن فعالیت در بحث مسئولیت‌های اجتماعی شده و نتایج مطلوبی نیز داشته است.

 

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://energypath.ir/?p=10074

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

پتروشیمی