امروز: چهارشنبه ۱۸ تیر ۱۴۰۴

نشست تخصصی فن‌چالش: کلیدی برای تعالی فناوری‌های نوین در صنعت

نشست تخصصی فن‌چالش در حوزه پلیمر با حضور جمعی از مدیران و متخصصان پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران، نمایندگان شرکت‌های دانش‌بنیان و نمایندگانی از شرکت شهرک‌های صنعتی و اتاق بازرگانی خراسان شمالی برگزار شد.

به گزارش مسیر انرژی، نشست تخصصی فن‌چالش در حوزه پلیمر و پتروشیمی با هدف تقویت پیوند و همکاری میان پژوهشگاه پلیمر و صنعت پتروشیمی کشور و شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور، در محل پارک علم و فناوری خراسان شمالی برگزار شد. این نشست، با حضور جمعی از مدیران و کارشناسان پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران، نمایندگان شرکت‌های نوآور و فناور استان و همچنین نمایندگان شرکت شهرک‌های صنعتی و اتاق بازرگانی خراسان شمالی، برگزار گردید.

در ابتدا، سرپرست پارک علم و فناوری خراسان شمالی، بر اهمیت این نشست در ایجاد فرصت‌های همکاری پایدار و مؤثر بین پژوهشگاه و فعالان صنعت تأکید کرد. دکتر حسن سجادی، ابراز امیدواری نمود که این نشست، مسیر استقرار همکاری‌های علمی و فناورانه را هموار سازد. همچنین بتواند نقش موثری در توسعه فناوری‌های نوین در صنعت پلیمر و پتروشیمی ایفا کند.

تاکید بر اهمیت تعامل پژوهشگاه و صنعت

دکتر سید محمدمهدی مرتضوی، مدیر ارتباط با صنعت پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران، بر نقش کامل‌سازی تعامل میان این دو حوزه تأکید کرد. او افزود: «پژوهشگاه و صنعت، مانند چرخ‌دنده‌هایی هستند که برای کارایی بهتر باید در کنار هم فعالیت کنند. اطلاع‌رسانی دقیق درباره توانمندی‌ها و نیازهای فناورانه، بخصوص در حوزه‌های مهندسی شیمی، برق و مکانیک، مسیر همکاری مؤثر و هدفمند را هموار می‌سازد.»

دکتر وقار موسوی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان پویش مسیر توسعه، بر اهمیت بهره‌برداری از ظرفیت‌های پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران تأکید کرد. مدیر کلینیک کسب‌وکار شرکت‌های صنعتی استان افزود: «این فرصت‌ها، نویدبخش ارتقای فناوری‌های داخلی و توسعه فعالیت‌های نوآورانه در بخش‌های مختلف صنعت پتروشیمی و پلیمر است.» همچنین، دکتر محمد عطایی، رئیس پژوهشکده پلیمر، به مزایای قانونی ماده قانون جهش تولیددانش‌بنیان اشاره کرد. وی در ادامه بیان نمود: «شرکت‌هایی که با پژوهشگاه قراردادهای تحقیق و توسعه منعقد می‌کنند، می‌توانند درصد قابل توجهی از هزینه‌های خود را از مالیات‌های پرداختی کسر کنند. این موضوع، فرصت اقتصادی ارزشمندی برای شرکت‌های فناور است.»

در ادامه، دکتر نودهی، رئیس پژوهشکده مهندسی، توانمندی‌های پژوهشگاه در ارائه خدمات تحلیلی و آزمایشگاهی را بیان کرد. او اعلام داشت: «با توجه به نیازهای متنوع صنایع، می‌توانیم خدمات تخصصی در حوزه‌های مختلف فناوری ارائه کنیم و در پروژه‌های تحقیقاتی مشترک همکاری کنیم.» در پایان، قرار شد فهرست مشکلات، نیازها و فرصت‌های همکاری شرکت‌ها به صورت مکتوب تهیه و برای پیگیری‌های بعدی به پژوهشگاه ارسال شود.

این نشست، نقطه شروعی برای همکاری‌های نزدیک‌تر میان صنعت و پژوهشگاه در حوزه‌های پلیمر و پتروشیمی و تبلور توسعه فناوری‌های نوین در مسیر انرژی و صنایع مرتبط است.

لینک کوتاه خبر:

https://energypath.ir/?p=24950

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Add New Playlist

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?