واردات نفت خام آسیا در ماه می به بالاترین سطح رسید

داده‌های شرکت تحقیقات نفت ال‌اس‌ئی‌جی نشان داد واردات نفت خام آسیا در ماه مه به بالاترین سطح در یک سال اخیر رسید.
نفت خام

به گزارش مسیر انرژی و به نقل از خبرگزاری رویترز، داده‌های شرکت ال‌اس‌ئی‌جی نشان داد به‌دنبال افزایش و ثبت حدنصاب تازه در خرید نفت خام هند، دومین خریدار بزرگ منطقه، واردات نفت خام آسیا در ماه مه به بالاترین سطح در ۱۲ ماه اخیر رسید.

براساس داده‌های این شرکت، پیش‌بینی می‌شود واردات بزرگ‌ترین منطقه واردکننده نفت خام جهان از روزانه ۲۶ میلیون ۸۹۰ هزار بشکه در ماه آوریل به روزانه ۲۷ میلیون و ۸۱۰ هزار بشکه در ماه مه افزایش یابد.

بخش عمده افزایش ۹۲۰ هزار بشکه‌ای واردات روزانه نفت خام آسیا نسبت به ماه گذشته به‌دلیل رشد واردات هند است. پیش‌بینی می‌شود واردات نفت‌خام هند در ماه مه با ۷۱۰ هزار بشکه افزایش نسبت به ماه آوریل به بالاترین سطح خود یعنی ۵ میلیون ۲۶۰ هزار بشکه در روز برسد. هند در ماه آوریل روزانه ۴ میلیون و ۵۵۰ هزار بشکه نفت وارد کرده بود.

برخلاف افزایش قدرت خرید هند، واردات چین، بزرگ‌ترین واردکننده نفت‌خام جهان، به روند کاهشی خود ادامه داد، به‌طوری که واردات این کشور در ماه مه ۱۰ میلیون و ۷۲۰ هزار بشکه در روز در نظر گرفته شده بود که نسبت به واردات روزانه ۱۰ میلیون و ۹۳۰ هزار بشکه‌ای نفت‌خام چین در ماه آوریل کاهش یافته و کمترین مقدار روزانه از ماه ژانویه تاکنون است.

کره جنوبی و ژاپن که به‌ترتیب سومین و چهارمین واردکننده بزرگ نفت خام آسیا به‌ شمار می‌روند، در ماه مه در همان سطح ماه آوریل نفت وارد کردند. واردات روزانه نفت خام کره جنوبی از ۲ میلیون و ۹۱۰ هزار بشکه در ماه آوریل به ۲ میلیون و ۸۷۰ هزار بشکه در ماه مه کاهش یافت، درحالی‌که واردات نفت‌خام ژاپن از ۲ میلیون و ۳۱۰ هزار بشکه در ماه آوریل به ۲ میلیون و ۳۸۰ هزار بشکه در روز افزایش یافت.

واردات نفت خام آسیا در ماه مه نسبت به مدت مشابه پارسال اندکی کاهش داشته است. این قاره در ماه مه ۲۰۲۳ به‌طور میانگین ۲۸ میلیون و ۴۷۰ هزار بشکه در روز نفت وارد کرده بود.

براساس داده‌های شرکت ال‌اس‌ئی‌جی، واردات نفت‌خام آسیا در پنج ماه نخست سال جاری به‌طور میانگین ۲۷ میلیون و ۱۹۰ هزار بشکه در روز بود که نسبت به واردات ۲۷ میلیون و ۹۰ هزار بشکه‌ای واردات روزانه این قاره در مدت مشابه سال ۲۰۲۳ اندکی افزایش داشته است.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://energypath.ir/?p=18552

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

بین الملل