پروژه همت منتفی نشده است؛ پتروشیمی پردیس به دنبال تکمیل اهداف با تغییرات استراتژیک

پروژه همت در پتروشیمی پردیس همچنان در دست اقدام است و هرچند تغییراتی در طرح‌های اولیه آن ایجاد شده است، اما این تغییرات در راستای تسریع در بهره‌برداری و افزایش بازدهی سرمایه‌گذاری انجام می‌شود. رئیس هیئت مدیره پتروشیمی پردیس در مجمع عمومی سالیانه شرکت گفت که پروژه همت منتفی نشده است و تمامی تغییرات انجام شده به‌منظور کاهش هزینه‌ها و افزایش منافع سهامداران و ذینفعان صورت گرفته است.
پروژه همت

به گزارش  مسیر انرژی به نقل از روابط عمومی پتروشیمی پردیس، رئیس هیئت مدیره پتروشیمی پردیس، دکتر اکبر جعفری، در جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه این شرکت در خصوص پروژه همت گفت: «پروژه همت منتفی نشده است و هرگونه تغییر در طرح امکان‌سنجی آن، به منظور تسریع در اجرای پروژه و تأمین منافع ذینفعان انجام شده است.» وی افزود: «هیئت مدیره پتروشیمی پردیس، اقدامات قابل توجهی برای پیشبرد این پروژه انجام داده است که از آن جمله می‌توان به بروزرسانی طرح امکان‌سنجی (FS) و تغییر در نحوه تأمین آمونیاک مورد نیاز پروژه اشاره کرد. این تغییرات به منظور کاهش ریسک‌های ایمنی و کاهش میزان سرمایه‌گذاری صورت گرفته است.»

دکتر جعفری ادامه داد: «در خصوص تأمین مهندسی پایه پروژه همت، مذاکراتی با چند شرکت معتبر از جمله یک شرکت اروپایی و دو شرکت چینی انجام شده است و یکی از این شرکت‌ها برای همکاری انتخاب شده است. در حال حاضر، فرایند امضای تفاهم‌نامه با این شرکت در دست بررسی است.»

وی همچنین گفت: «در راستای تأمین هزینه‌های سرمایه‌گذاری پروژه، مذاکراتی با چندین سرمایه‌گذار داخلی و خارجی و صندوق توسعه ملی انجام شده است که این مذاکرات همچنان در حال پیگیری است.»

در خصوص تغییرات در طرح تأمین آمونیاک برای پروژه همت، رئیس هیئت مدیره پتروشیمی پردیس توضیح داد: «در طرح اولیه، برای تأمین آمونیاک ۱۵ تا ۱۶ کیلومتر خط لوله پیش‌بینی شده بود که به دلیل هزینه‌های زیاد و مسائل ایمنی، این خط لوله حذف شد. به‌جای آن، در طرح جدید، تأمین آمونیاک از طریق خطوط دریایی و مخازن آمونیاک پتروشیمی پردیس صورت خواهد گرفت که این تغییر باعث کاهش ۴۰ میلیون یورویی هزینه‌ها خواهد شد.»

دکتر جعفری در ادامه گفت: «پتروشیمی پردیس به دنبال تکمیل و سودآوری بیشتر پروژه همت است و ممکن است در راستای اهداف زیست‌محیطی، از صنایع پایین‌دستی در حوزه نفت و گاز نیز برای تکمیل این پروژه استفاده شود.»

وی در پایان تأکید کرد: «در طرح اولیه پروژه همت، استفاده از CO2 شرکت‌های منطقه برای تولید محصول پیش‌بینی شده بود و این برنامه همچنان پابرجاست. قرار است بخش عمده‌ای از دی‌اکسید کربن مورد نیاز پروژه همت از گازهای آلاینده منطقه تأمین شود.»

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://energypath.ir/?p=21221

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

پتروشیمی