پیشنهاد مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان در خصوص نسشت های پتروکم

مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان در مورد نحوه برگزاری ایران‌پتروکم گفت: نقطه قوت این نمایشگاه گردهمایی مدیران ارشد و میانی مجتمع‌های پتروشیمی و طرح‌های در دست اجرای هلدینگ بود.
پیشنهاد مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان در خصوص نسشت های پتروکم

به گزارش مسیر انرژی؛ مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان زنجیره ارزش نفت و گاز مهام گفت: به دلیل تأثیرگذاری نشست‌های تخصصی این مباحث در صنعت پتروشیمی، پتروکم یک رویداد سه‌روزه نباشد و با دریافت نظرات و ارائه‌هایی که انجام شد طی سال، این موارد در لایه‌های مختلف هلدینگ خلیج‌فارس و سایر پتروشیمی‌ها اجرایی شود.

رضا مهدوی‌پور، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان زنجیره ارزش نفت و گاز مهام  (VCMgroup) در حاشیه نشست‌های تخصصی ایران‌پتروکم با اشاره به توانمندی‌های این شرکت گفت: تمرکز اصلی شرکت دانش‌بنیان زنجیره ارزش نفت و گاز مهام روی کمک به تعریف پروژه‌هاست.
وی افزود: برای تحقق یک پروژه دو بخش تعریف پروژه و اجرای آن الزامی است که تمرکز ما به‌عنوان یک مجموعه مشاور مدیریت و مشاور سرمایه‌گذاری، روی بخش تعریف پروژه است. ما در این شرکت معتقدیم که اگر پروژه‌ای درست تعریف نشود، هرچقدر هم که خوب اجرا شود طبیعتاً ارزش افزوده بالایی برای سرمایه‌گذار خلق نمی‌کند.

*طرح موضوعات نوآورانه در پتروکم
مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان زنجیره ارزش نفت و گاز مهام در مورد نحوه برگزاری ایران‌پتروکم در دی‌ماه امسال، گفت: نقطه قوت دومین همایش و نمایشگاه پتروکم، گردهمایی بسیاری از مدیران ارشد و میانی مجتمع‌های پتروشیمی و طرح‌های در دست اجرای هلدینگ در این رویداد بود.
به گفته مهدوی‌پور، هلدینگ خلیج‌فارس به‌عنوان یک هلدینگ بزرگ که بیش از ۳۰ درصد مالکیت و مدیریت صنعت پتروشیمی را در اختیار دارد به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین بازیگران در صنعت پتروشیمی ایران شناخته می‌شود و هرگونه تغییروتحول در این هلدینگ در راستای تأمین داخل و حمایت از ساخت داخل و موضوعات نوآورانه می‌تواند جریان‌سازی و جهت‌دهی و سیگنال‌دهی به سایر هلدینگ‌ها و بخش‌های صنعت کند.

*لزوم شفافیت و ارائه یکپارچه طرح‌های پتروشیمی از سوی پتروشیمی‌ها
مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان زنجیره ارزش نفت و گاز مهام در مورد پنل‌های تخصصی ایران‌ پتروکم گفت: در پنل‌های تخصصی در چارچوب عوامل اصلی شکل‌گیری توسعه و تولید شرکت‌های پتروشیمی و موضوعات مختلفی ازجمله موضوعات فناورانه، هوش مصنوعی، تأمین منابع مالی، محیط‌زیست، توسعه، مجتمع‌داری و بهینه‌سازی و ناترازی‌های انرژی مطرح شد. پیشنهاد ما این است که به دلیل تأثیرگذاری این مباحث در صنعت پتروشیمی، پتروکم یک رویداد سه‌روزه نباشد و با دریافت نظرات و ارائه‌هایی که انجام شد طی سال، این موارد در لایه‌های مختلف هلدینگ خلیج‌فارس و سایر پتروشیمی‌ها اجرایی شود.
مهدوی‌پور پیشنهاد بازنگری در زمان برگزاری این رویداد را داد و گفت: هم‌زمانی و هم‌پوشانی برگزاری ایران‌پتروکم با نمایشگاه‌های مشابه ساخت داخل در کشور همانند «نمایشگاه تخصصی ساخت تجهیزات صنعت نفت خوزستان» که امسال برگزار شد، می‌تواند تحرک و ایده نوآورانه‌ای که پتروکم بر مبنای آن شکل‌گرفته است را کم‌رنگ‌تر کند.
وی خاطرنشان کرد: انتظار تولیدکنندگان از صنعت پتروشیمی، شفافیت و ارائه یکپارچه طرح‌هاست. به‌عبارت‌دیگر، نیازهایی که در صنعت پتروشیمی در بخش طرح‌ها و مجتمع‌هاست، به‌صورت شفاف و یکپارچه به شرکت‌های سازنده و ارائه‌دهنده خدمات ارائه شود؛ زیرا بسیاری از کالاها و خدمات موردنیاز صنعت پتروشیمی وارداتی است. در چنین شرایطی، اگر نیازهای پتروشیمی‌ها در قالب یک پلتفرم استخراج و به‌صورت دسته‌بندی‌شده ارائه شود، بسیاری از شرکت‌های داخلی می‌توانند به طراحی محصول در راستای رفع نیاز هلدینگ بپردازند.

در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://energypath.ir/?p=22119

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • تازه ترین ها