گازسوزی در مشعل‌های پتروشیمی‌های فن‌آوران و غدیر صفر شد

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری نفت، گاز و پتروشیمی تأمین گفت: امروز گازسوزی در مشعل‌های مجتمع‌های پتروشیمی غدیر و فن‌آوران به صفر رسیده است
پتروشیمی غدیر و فن‌آوران

به گزارش مسیر انرژی و به نقل از شرکت سرمایه‌گذاری نفت، گاز و پتروشیمی تأمین (تاپیکو)، بابک افقهی در جریان بازدید از شرکت‌های پتروشیمی غدیر و فن‌آوران در جمع خبرنگاران با اشاره به ظرفیت بندر ماهشهر در تولید محصولات پتروشیمی گفت: مردم خوزستان مجموعه‌های بزرگ پتروشیمی که برای کشور تولید ثروت می‌کنند را میزبانی می‌کنند و خوشبختانه در این بخش سعی شده است از نیروهای بومی بهره گرفته شود.

وی با اشاره به طرح‌های اجراشده در پتروشیمی‌های متعلق به تاپیکو افزود: با توجه به نظر دولت سیزدهم، پروژه به صفر رساندن سوزاندن گازهای ارسالی به مشعل در مجموعه‌های این شرکت اجرا شد و امروز سوزاندن گازهای مشعل در پتروشیمی‌های فن‌آوران و غدیر نزدیک به صفر رسیده است.

مدیرعامل تاپیکو با بیان اینکه در سال ۱۴۰۲ و تا امروز ۲۰ میلیون دلار داخلی‌سازی بدون ریسک در مجموعه‌های پتروشیمی این شرکت اجرا شده است، ادامه داد: در موضوع افزایش ارزآوری و توسعه صادرات نیز آماده هستیم باتوجه به سیاست‌ها و نگاه دولت ارزآوری خود را توسعه دهیم.

افقهی درباره برنامه‌ها و پروژه‌های آینده تاپیکو در صنعت پتروشیمی گفت: اجرای پروژه‌های توسعه‌ای را در دستور کار داریم و از ابتدای سال ۱۴۰۳ تأمین مالی پروژه عظیم پتروالفین فن‌آوران انجام می‌شود تا پس از سال‌ها توقف این پروژه به مرحله اجرایی نزدیک شود.

وی ادامه داد: پروژه دیگر که گام عملیاتی آن آغاز شده، جذب گازهای دی‌اکسیدکربن در مجتمع فن‌آوران است که هم از بُعد محیط زیستی و هم از بُعد افزایش تولید اهمیت دارد، زیرا با جذب ۱۶۰ هزار تن گاز دی‌اکسیدکربن، ۷۰ هزار تن به ظرفیت تولید متانول افزوده می‌شود.

مدیرعامل تاپیکو در پایان یادآور شد: تنوع‌سازی گریدهای تولیدی در پتروشیمی غدیر نیز در دستور کار است تا در این مجموعه بیش از ظرفیت اسمی تولید داشته باشیم.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://energypath.ir/?p=17032

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

پتروشیمی