خودروسازان عامل اصلی بحران سوخت در ایران

عباسی عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: قانون بودجه اجازه ای به دولت برای گرانی بنزین نداده و به‌عبارت ساده‌تر افزایش قیمت بنزین منع قانونی دارد.
خودروسازان عامل اصلی بحران سوخت بنزین در ایران

به گزارش مسیر انرژی این روزها اخبار متعددی مبنی بر افزایش قیمت بنزین شنیده می شود. اخباری که با تصمیم دولت در خصوص تعطیلی دو روزه بیشتر هم شده بود. در این میان فریدون عباسی عضو کمیسیون انرژی مجلس در گفتگو با بازار ضمن رد هر گونه افزایش قیمت بنزین، می گوید: قانون بودجه امسال اجازه ای به دولت برای گرانی بنزین‌نداده و به‌عبارت ساده‌تر افزایش قیمت بنزین حداقل در سال ۱۴۰۲ منع قانونی دارد.

او با تاکید بر اینکه مجلس در قانون بودجه امسال ردیف های اعتباری خوبی برای بهینه سازی دیده است، گفت: با توجه به ناترازی شدید انرژی که کشور با آن مواجه است باید در تمامی حوزه ها به دنبال مدیریت مصرف باشیم.

این عضو کمیسیون انرژی مجلس همچنین با انتقاد از وضعیت مصرف بنزین‌در خودروهای داخلی، گفت: خودروهای داخلی بیش از ۲ برابر متوسط جهانی بنزین‌مصرف می کنند اما هیچ تلاشی برای بهبود این وضعیت و افزایش بهره وری و راندمان خود نمی کنند و در یک فضای کاملا بسته و انحصاری در حال افزایش تولیدات خود هستند.

او معتقد است که یکی از دلایل اصلی بحران بنزین در کشور ناکارآمدی خودروسازان است.

رد شایعات افزایش قیمت بنزین

محمد باقر قالیباف چندی پیش با اشاره به اینکه کشور نیازمند تصمیمات، سخت و تلخ است، اعلام کرده بود که « باید این تصمیمات را بگیریم و پای آن بایستیم و بفهمیم که این تصمیمات قابل اجراست.»بعد از این اظهارات بسیاری از کاربران در فضای مجازی منظور رییس مجلس از این سخنان را افزایش قیمت بنزین اعلام کردند.

به دنبال گمانه زنی ها برای گرانی بنزین داود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه‌کشور در واکنش به این موضع‌گیری در توییتی نوشت: «یکی از تصمیمات سخت پیش‌روی تیم اقتصادی دولت، تقویت ثبات و پیش‌بینی‌پذیری در اقتصاد و پرهیز از هرگونه شوک درمانی است.»

رئیس سازمان برنامه و بودجه‌همچنین با رد شایعات افزایش قیمت بنزین تاکید کرده بود که «سیاست‌های غیرقیمتی انرژی می‌تواند بدون ایجاد تکانه‌های جدید به بهینه‌سازی مصرف انرژی کمک کند.»

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://energypath.ir/?p=10019

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

نفت