ایستگاه تقویت فشار گاز آرادان به زودی به بهره برداری می‌رسد

ایستگاه تقویت فشار گاز آرادان با پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه تأسیسات تقویت فشار گاز به زودی به بهره برداری می‌رسد
ایستگاه تقویت فشار گاز آرادان به زودی به بهره برداری می‌رسد

به گزارش مسیر انرژی به نقل از ایرنا، نشست خبری در رابطه با ایستگاه تقویت فشار گاز آرادان با حضور رضا نوشادی، مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران، امروز (یکشنبه، ۲۹ مردادماه) در تأسیسات تقویت فشار گاز شهید رفیعی راد (آرادان) برگزار شد.

نوشادی با اشاره به پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه تأسیسات تقویت فشار گاز شهید رفیعی راد (آرادان)، حجم سرمایه‌گذاری برای این طرح را ۴۰ میلیون یورو و ۴۱۰۰ میلیارد ریال اعلام کرد و اظهار داشت: این طرح در زمان ۳۰ ماه اجرایی شده است.

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران گفت: این ایستگاه در استان سمنان و روی خط اصلی ۴۸ اینچ شمال- شمال شرق کشور نصب شده است.

وی افزود: با راه‌اندازی ایستگاه تقویت فشار گاز آرادان، ظرفیت انتقال گاز، روزانه ۱۰ میلیون مترمکعب به سمت شمال و شمال شرق افزایش می‌یابد و از ۶۰ به ۷۰ میلیون مترمکعب در روز می‌رسد.

نوشادی گفت: با توجه نیاز ارزی کشور، داخلی‌سازی قطعات بسیار مهم است و در حال حاضر ۹۰ درصد کالاهای طرح آرادان از جمله کمپرسور، ظروف تحت فشار برق و شیرآلات از سوی شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی ساخته شده است.

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران توان کل تأسیسات را ۷۵ مگاوات ذکر کرد و ادامه داد: در این تأسیسات برای اولین‌بار در کشور از سیستم کنترل ایرانی بهره‌گیری شده است و کارشناسان ما ساخت تجهیزات را ایرانی و بومی کردند.

وی در خصوص نحوه مواجهه با نوسانات ارزی، بیان کرد: همکارانم در امر تصمیم‌گیری مدیریت پروژه انعطاف پذیری داشتند و به محض اینکه نرخ ارز دچار نوسان می‌شد، شیوه‌های اجرایی پروژه را تغییر می‌دادند و تصمیمات جسورانه‌ای می‌گرفتند.

نوشادی گفت: افتخار می‌کنیم که به خودکفایی رسیده‌ایم و باید فرصت‌های مهندسی و پیمانکاری در خارج از مرزها ایجاد و در این زمینه برندسازی کنیم.

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران تاکید کرد: حتی اگر محدودیت گاز وجود نداشت باید در مصرف گاز صرفه‌جویی می‌کردیم؛ امروز ضریب نفوذ گاز را در کشور به ۹۹.۵ رسیده است، اما مصرف بهینه و متنوع کردن سبد انرژی ضرورت دارد.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://energypath.ir/?p=10405

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

گاز