شرکت راپکو به دانش سیستم‌های انتقال مواد پنوماتیکی دست یافت

شرکت دانش‌ بنیان راپکو برای اولین بار در ایران توانست به جمع معدود کشور هایی که دانش سیستم‌های انتقال مواد پنوماتیکی دارند، بپیوندد.
شرکت دانش‌بنیان راپکو به دانش سیستم‌های انتقال مواد پنوماتیکی دست یافت
برای نخستین بار در ایران شرکت دانش‌بنیان راپکو توانست به دانش سیستم‌های انتقال مواد پنوماتیکی دست یابد که با این کار ایران به جمع معدود کشورهای صاحب این دانش پیوست. عدم توسعه تجهیزات و تکنولوژی مهم‌ترین چالش پیش روی صنعت پتروشیمی ایران است. طرح‌هایی که به‌دلیل نبود همین زیرساخت‌ها از طرح‌های چند دهه پیش الگوبرداری می‌شوند. پتروشیمی ایران باوجود پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های فراوان در این حوزه به‌دلیل ضعف در تکنولوژی داخلی توسعه نیافته است. به‌دلیل تحریم‌ها، صنعت پتروشیمی ایران نیازمند توسعه تکنولوژی و تجهیزات ساخت داخل است و این اتفاق تنها در گروی توجه و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان رخ می‌دهد. شرکت دانش بنیان «راپکو» یکی از همین شرکت‌هاست که موفق شده به دانش انتقال مواد پنوماتیک دست یابد و با این موفقیت ایران به جمع چند کشور معدود در این حوزه پیوست.

علی طباطبایی، مدیرعامل شرکت راپکو در این‌باره گفت: این شرکت با ایجاد زیرساخت‌های فنی و مهندسی و با طراحی و ساخت Pilot Plant تخصصی سیستم PCS، ضمن کسب دانش فنی این حوزه، عملاً پس از ۴۰ سال توانست ایران را در این بسته مهم پتروشیمی خودکفا کرده و با بومی‌سازی این دانش از خروج ارز از کشور جلوگیری کند.

طباطبایی افزود: سیستم‌های انتقال مواد پنوماتیکی سال‌ها در انحصار شرکت‌های خارجی بوده که با تلاش‌های شبانه روزی متخصصان راپکو، ایران به معدود کشورهای صاحب دانش PCS تبدیل شده است.

مدیرعامل شرکت راپکو در پایان گفت: راپکو نخستین و تنها شرکت دانش‌بنیان داخلی است که توانسته با تکیه بر متخصصان ایرانی و دانش بومی، اقدام به ارائه خدمات مهندسی در حوزه انتقال مواد پنوماتیک کند.

راپکو در هفدهمین نمایشگاه ایران پلاست نیز حضور فعال و چشم‌گیری داشت و میزبان معاون وزیر نفت و مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس بود. آنها در دیدار با مدیرعامل راپکو حمایت خود از این شرکت دانش بنیان ایرانی را اعلام و بر توسعه فناوری و دانش ایرانی تاکید کردند.

در چند سال اخیر مدیران پتروشیمی روی خوشی به دانش‌بنیان‌های ایرانی نشان داده‌ و به آنها اعتماد کرده‌اند. نتیجه این اعتماد به دانش ایرانی، پیشرفت صنعت پتروشیمی ایران در برخی حوزه‌ها بوده است. امید آن می‌رود که این استقبال از شرکت‌های دانش‌بنیان ادامه داشته باشد و ایران بتواند در صنعت نفت خود به رویای دیرینه خودکفایی دست باید.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://energypath.ir/?p=12094

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

پتروشیمی