واحد آمونیاک پتروشیمی هنگام با کاتالیست‌های خوارزمی راه اندازی شد

کاتالیست‌های LTS و Methanation تولید شده در گسترش فناوری خوارزمی برای نخستین بار در راکتورهای واحد آمونیاک پتروشیمی هنگام بارگذاری و راه‌اندازی شد.
واحد آمونیاک پتروشیمی هنگام با کاتالیست‌های خوارزمی راه اندازی شد

به گزارش مسیر انرژی و به نقل از روابط عمومی خوارزمی، پتروشیمی هنگام با ظرفیت تولید ۲۲۰۰ تن آمونیاک در روز در منطقه ویژه اقتصادی پارس جنوبی (فاز ۲ طرح‌های پتروشیمی) قرار دارد. این مجتمع پتروشیمی در سال ۱۳۸۷ قرارداد خرید لیسانس و بسته مهندسی پایه واحد آمونیاک خود را با شرکت‌ هالدرتاپسو دانمارک منعقد کرده که بعد از سالها واحد آمونیاک این مجموعه با کاتالیست‌های خوارزمی وارد مدار تولید شده است.

پتروشیمی هنگام بعد از بررسی بازار کاتالیست ایران، با توجه به عملکرد مناسب کاتالیست‌های خوارزمی در مقیاس آزمایشگاهی و صنعتی، تولید، بارگذاری و راه‌اندازی راکتورهای methanato و LTS خود را به گسترش فناوری خوارزمی واگذار کرد.

کاتالیست‌های LTS مورد استفاده در پتروشیمی هنگام، از تکنولوژی پیچیده‌ای برخوردار است که توسط متخصصین مجرب شرکت گسترش فناوری خوارزمی با تکیه بر پژوهش‌های مستمر و گذراندن تست‌های موفق آزمایشگاهی، در مقیاس صنعتی تولید و مورد بهره‌برداری قرار گرفت و حال در راکتورهای واحد آمونیاک پتروشیمی هنگام بارگذاری و راه‌اندازی شده است.

از سوی دیگر در کارخانه های تولید آمونیاک، به منظور جلوگیری از مسمومیت کاتالیست‌های سنتز آمونیاک ضروری است که حتی مقادیر کم اکسیدهای کربن از گاز سنتز حذف شود. با توجه به این موضوع، کاتالیست‌های Methanation اهمیت زیادی داشته و می‌توان این کاتالیست ها را به عنوان محافظ کاتالیست های راکتور سنتز آمونیاک در نظر گرفت. کاتالیست‌های Methanation گسترش فناوری خوارزمی  با توجه به گذراندن تست‌های آزمایشگاهی و نظارت دقیق کارشناسان مجرب بر فرایند تولید، کیفیت و عملکرد بسیار مطلوبی را از خود بر جای گذاشته است که برای نخستین بار در راکتورهای پتروشیمی هنگام بارگذاری و راه‌اندازی شد.

برای شرکت گسترش فناوری خوارزمی به عنوان یک شرکت دانش بنیان باعث افتخار است که برای نخستین بار توانست با علم و دانش کارشناسان نخبه خود کاتالیست‌های Methanation  و LTS خود را در یکی از بزرگترین واحدهای پتروشیمی کشور با موفقیت بارگذاری و راه‌اندازی کند.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://energypath.ir/?p=14012

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

پتروشیمی