قراردادهای اجرایی طرح فشارافزایی میدان مشترک گازی پارس جنوبی امضا شد

قراردادهای اجرایی طرح فشارافزایی میدان مشترک گازی پارس جنوبی به عنوان مهم‌ترین و استراتژیک‌ترین طرح وزارت نفت با هدف درآمدزایی 900 میلیارد دلاری برای کشور امضا شد.
قراردادهای اجرایی طرح فشارافزایی میدان مشترک گازی پارس جنوبی امضا شد

به گزارش مسیر انرژی و به نقل از ایسنا، این طرح مهم‌ترین و راهبردی‌ترین طرح وزارت نفت و کشور محسوب می‌شود که ارتباط مستقیمی با امنیت انرژی کشور دارد.

بر اساس قراردادی که  روز (یکشنبه، ۲۶ اسفند ۱۴۰۲) در مرکز همایش‌های وزارت نفت با حضور جواد اوجی، وزیر نفت، محسن خجسته‌مهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، محمدحسین متجلی، مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس و مدیران ارشد صنعت نفت کشور به امضا رسید، طرح فشارافزایی میدان مشترک پارس جنوبی با سرمایه‌گذاری ۲۰ میلیارد دلاری اجرا خواهد شد که افزایش برداشت ۹۰ تریلیون فوت مکعب گاز و ۲ میلیارد بشکه مایعات گازی و به دنبال آن درآمدزایی ۹۰۰ میلیارد دلاری را به همراه خواهد داشت.

این طرح به کارفرمایی شرکت ملی نفت ایران و با مشارکت پیمانکاران داخلی شامل شرکت‌های پتروپارس، اویک، قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء و مپنا اجرا خواهد شد. همچنین شرکت مهندسین مشاور ناوگان، مسئولیت مهندسی مفهومی، پایه مقدماتی و پیشرفته را عهده‌دار خواهد بود.

بر اساس این قرارداد پیمانکاران بررسی و صحه‌گذاری مدارک مهندسی پایه مقدماتی و پیشرفته و ارائه نظرات اصلاحی را انجام خواهند داد.

همکاری با کارفرما برای نهایی‌سازی برنامه اجرای طرح، سفارش‌گذاری اقلام دیرتحویل، تهیه استراتژی واگذاری پیمان‌های فرعی در قالب قراردادهای EPC، مذاکره و ایجاد مشارکت بین یاردهای سکوساز داخلی و بین‌المللی برای ساخت سکوهای فشارافزایی در خلیج فارس و انجام اقدامات لازم برای آغاز قراردادهای ژئوتکنیک و ژئوفیزیک از جمله شرح کار پیمانکاران این قرارداد خواهد بود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط‌عمومی شرکت نفت و گاز پارس، این قرارداد در حالی به امضا رسید که کشور قطر نیز در بخش جنوبی این میدان مشترک در حال احداث سکوهای فشارافزایی است.

انتهای پیام

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://energypath.ir/?p=17580

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

گاز