درآمد‌های پتروشیمی جم پیلن از مرز ۳ هزار میلیارد تومان گذشت

مواد اولیه مورد نیاز جم پیلن شامل پروپیلن، اتیلن، بوتن ۱، هیدروژن و مواد افزودنی و شیمیایی می‌باشد که تامین کننده اصلی این مواد پتروشیمی جم می باشد
درآمد‌های پتروشیمی جم پیلن از مرز ۳ هزار میلیارد تومان گذشت

به گزارش مسیر انرژی، پلی پروپیلن با تقاضای سالانه حدود ۸۶ میلیون تن در سال ۲۰۲۲ و اختصاص ۲۸ درصد از مصرف بسپار‌های اساسی، دومین بسپار پرمصرف جهان است. ظرفیت تولید اسمی این بسپار در سال ۲۰۲۲ حدود ۱۰۱ میلیون تن بوده و پیش بینی میگردد به حدود ۱۲۹ میلیون تن در سال ۲۰۲۹ برسد. شرکت پتروشیمی جم پیلن با بهره گیری از تکنولوژی Spheripol یکی از متنوع‌ترین سبد‌های محصولات پلی پروپیلنی در کشور را دارد.

یکی از سیاست‌های راهبردی پتروشیمی جم پیلن در بازار ایران تولید گرید‌های خاص پلی پروپیلن که سابق براین از طریق واردات تامین شده است، می‌باشد. به نحوی که با با تولید گرید‌های کو پلیمر ضربه پذیر و رندوم شرکت پتروشیمی جم پیلن واردات این محصولات را به حداقل رسانده است. این شرکت موفق شد با تولید گرید ترپلیمر برای اولین بار در کشور مشتریان صنایع بسته بندی را تا حدود زیادی از واردات این گرید خاص بی نیاز کند.

مواد اولیه مورد نیاز جم پیلن شامل پروپیلن، اتیلن، بوتن ۱، هیدروژن و مواد افزودنی و شیمیایی می‌باشد که تامین کننده اصلی این مواد پتروشیمی جم می باشد،البته بخشی از کمبود پروپیلن به عنوان خوراک اصلی از پالایشگاه شازند و پتروشیمی ایلام خریداری می گردد.

میزان درآمد جم پیلن از فروش محصولات پلی پروپیلن با بسته بندی پالت و پلی پروپیلن با بسته بندی جامبوبگ در طی سه ماه ابتدایی امسال از مرز ۳ هزار میلیارد تومان عبور کرد(حدود ۱۲ درصد بیش از بودجه مصوب سال ۱۴۰۳) و نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل تقریبا ۷ درصد افزایش یافته است میزان فروش این شرکت در سه ماه نخست سال ۱۴۰۲ حدودا ۲ هزار و ۸۹۶ میلیارد تومان بود. علاوه براین در طی این مدت میزان تولیدات شرکت نیز افزایش یافته است. مقدار تولیدات این بنگاه اقتصادی در فروردین، اردیبهشت و خردادماه سال قبل ۶۷ هزار و ۹۲۰ تن بود که امسال به مقدار ۶۸ هزار ۲۲ تن رسید.

درآمد‌های پتروشیمی جم پیلن از مرز ۳ هزار میلیارد تومان گذشت

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://energypath.ir/?p=19413

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

پتروشیمی