استهلاک نیروگاه شازند با مصرف مازوت

نیروگاه شازند به دلیل استهلاک بالایی که مازوت ایجاد میکند، هیچ تمایلی به سوزاندن آن ندارد و سوخت اصلی این نیروگاه گاز طبیعی است.
استهلاک نیروگاه شازند با مصرف مازوت

به گزارش مسیر انرژی و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو(پاون)، مدیرعامل شرکت تولید نیروی برق منطقه مرکزی با تاکید بر اینکه نیروگاه شازند هیچ تمایلی به استفاده از مازوت ندارد، گفت: سوخت اصلی این نیروگاه گاز طبیعی است و مصرف مازوت موجب استهلاک ۵۰ درصدی تجهیزات واحدهای این نیروگاه می‌شود.
“عبدالرضا تقوی” در پنجمین کارگروه کاهش آلودگی هوای اراک با اشاره به اینکه نیروگاه شازند در هشت‌ماهه نخست امسال یک لیتر مازوت هم مصرف نکرده است، افزود: نیروگاه ۲۰ آذرماه مازوت‌سوزی را شروع کرده است ولی تا پیش از آن شهر اراک ۷۰ روز ناسالم را در سال جاری تجربه کرده است، بنابراین نباید از عوامل اصلی آلودگی هوای این شهر در طول سال غافل شویم. اینکه بخواهیم تمام آلودگی هوای اراک را به نیروگاه نسبت دهیم، درست نیست و قطعا تصمیم‌ گیری‌ها را با خطا روبرو می‌کند.
وی ادامه داد: در همین راستا طراحی و ساخت داخل سیستم پایش و اندازه‌گیری آنلاین دودکش‌های نیروگاه نیز با اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد ریال در دستور کار قرار گرفته و در حال تجهیز کارگاه هستیم.
وی با بیان اینکه تعمیرات اساسی واحد چهارم نیروگاه از ابتدای آذرماه به مدت ۱۲۰ روز آغاز شده است، اضافه کرد: با خروج این واحد از مدار تولید شاهد کاهش ۲۵ درصدی مصرف مازوت در نیروگاه شازند هستیم.
تقوی با تاکید بر اینکه این نیروگاه هیچ تمایلی به استفاده از مازوت ندارد، گفت: سوخت اصلی این نیروگاه گاز طبیعی است و مصرف مازوت موجب می‌شود که تجهیزات واحدهای نیروگاه هر دو سال نیازمند تعمیرات اساسی شده و شاهد استهلاک ۵۰ درصدی تجهیزات این واحدها باشیم.
وی تاکید کرد: در فصول سرد سال همزمان با برودت هوا و افزایش مصرف گاز بخش خانگی، سهمیه گاز نیروگاه نیز دچار محدودیت می‌شود و به ناچار مجبور به استفاده از سوخت دوم (مازوت) برای تولید برق مورد نیاز مشترکان می‌شویم که استفاده از این سوخت هیچگونه صرفه اقتصادی و فنی برای نیروگاه ندارد و موجب خوردگی تجهیزات و آسیب‌دیدگی واحدهای نیروگاه می‌شود.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://energypath.ir/?p=15134

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

پتروشیمی