برنامه ریزی و رصد نیازهای صنعت نفت جایگاهمان را تثبیت میکند

با برنامه ‌ريزي صحيح و دقیق براي پروژه‌هاي مختلفي كه در نفت و گاز و پتروشيمي وجود دارد، نيازسنجی کرده و تامین کالا داشته باشیم.
تنوع بخشی به سبد محصولات و افزایش همکاری صنعت با شرکتهای دانش بنیان دانشگاهی

به گزارش مسیر انرژی، مهندس عباس ناصری، مدیرعامل شرکت صنایع تجهیزات نفت در ادامه تبیین نقشه راه و راهبردهای این شرکت در دوره مدیریتی جدید اظهار داشت: برای اینکه بتوانیم در آینده جایگاه خودمان را در صنعت نفت و تجهیزات نفت محکم بکنیم باید نیازهای متنوع این صنعت را دائماً رصد کرده و با برگزاری جلسات مستمر با مدیران، معاونین و مسوولین ارشد وزارت نفت و شرکتهای تابعه و به طور همزمان با برنامه ‌ریزی صحیح و دقیق برای پروژه‌های مختلفی که در نفت و گاز و پتروشیمی وجود دارد، نیازسنجی کرده و تامین کالا داشته باشیم.
ناصری اعلام کرد: ما یک مجتمع صنعتی در منطقه ویژه اقتصادی عسلویه در نظر گرفته ایم که حدوداً ۳۰ هکتار زمین است و طرحی ملی را در آنجا آماده‌ کرده ایم و می‌ خواهیم یک مجتمع صنعتی هوشمند با نام برند پیک در منطقه ویژه عسلویه تأسیس کنیم و از طریق این مجتمع می توانیم تمام نیازهای منطقه ویژه عسلویه اعم از نیازهای تجهیزاتی، تعمیراتی و آموزشی را پوشش بدهیم که بسیار طرح بزرگ و عظیمی بوده و به عبارتی یک هایپرمارکت صنعت نفت است.
مدیرعامل شرکت صنایع تجهیزات نفت افزود: از جمله خدمات دیگری که در این مجتمع خواهیم داشت ایجاد آزمایشگا‌ههای مرجع و صدور نهاد گواهینامه کیفیت در منطقه برای تسهیل در ارائه خدمات مربوط به امور کیفی مانند تعمیرات وَلوها و غیره است که بدینوسیله سبد محصولات و خدمات مان متنوع شده و نیازهای مختلف بازار هدف را تامین می کنیم.
ناصری تصریح کرد: ما برای بقا و تثبیت حضور هلدینگ صنایع تجهیزات نفت در صحنه اقتصادی کشور باید به متنوع‌ سازی محصولاتمان ادامه داده و به نوآوری‌ بپردازیم، برای همین موضوع ما برنامه‌ تقویت بخشهای تحقیق و توسعه مان (R&D) را در دستور کار قرار داده ایم. هم اکنون بیش از ۳۰ نوع محصول جدید را در دست تولید داریم و با بازدیدی که از مجتمعهای تولیدی مان داشتیم، از نزدیک دیدیم که واقعاً جوانهای نخبه کشور چه فعالیت درخشانی دارند و با نرم‌ افزارها و سخت ‌افزارهایی که در اختیارشان است از دل فولاد و متریالی که در محیط کارگاه دارند، محصولات تخصصی و پیچیده حوزه صنعت نفت را تولید می کنند.
این فعال بخش دانش بنیان تجهیزات نفت ادامه داد: از آنجا که شرکتهای زیرمجموعه هلدینگ صنایع تجهیزات نفت دانش بنیان هستند باید از روشها و امتیازاتی که برای شرکتهای دانش بنیان وجود دارد، همچون استفاده از صندوقهای پژوهش-فناوری وزارت نفت، از صندوقهای نوآوری شکوفایی، از صندوقهای مختلفی که به شرکتهای دانش بنیان کمک می کنند و حتی از قانون و دستورالعمل ساخت بار اول، از این امتیازات و تسهیلاتی که برای سازندگانش دارد، بتوانیم از همه این موارد در آینده بهره ببریم.
مدیرعامل شرکت صنایع تجهیزات نفت تاکید کرد: در رابطه با بحث شرکتهای دانش بنیان، ما ارتباطاتی را با دانشگاههای کشور در قالب پیوند صنعت و دانشگاه ایجاد خواهیم کرد و حتی نیازهای خودمان را در رابطه با مشکلاتی که برای ارتقاء محصولات داریم در تزهای مقاطع تحصیلات تکمیلی مورد حمایت قرار خواهیم داد و از دانشگاهها کمک خواهیم گرفت. ما قطعا با پردیسها، شرکتهای دانش بنیان، پارکهای فناوری کشور ارتباط محکم و تنگاتنگی خواهیم داشت تا موجب رشد کیفیت محصولات تولید مان در کلاس جهانی بشود.
ناصری گفت: الان مشتریان خارجی بعضی از محصولات تولیدی هلدینگ صنایع تجهیزات نفت توسط چهار شرکت و کشور خریداری می شود مثلاً محصول PSI 15000 در Wellhead Christmas Tree  و یا قطعات و تجهیزات دیگر برای یکی از کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر شده که نشان می دهد باب صادرات به کشورهای همسایه باز شده است.
مدیرعامل شرکت صنایع تجهیزات نفت اعلام کرد: ما قصد داریم که حوزه بازرگانی خارجی را تقویت بکنیم و در ارزیابی بازارهای منطقه ‌ای در وهله اول و به تبع‌ آن بازارهای گسترده‌ تر در شمال آفریقا مد نظر ماست. مذاکراتی هم با شرکتهایی که ابراز علاقه برای استفاده از تجهیزات ایرانی کرده اند، داشته ایم و دنبال این هستیم که توافقاتمان را عملیاتی بکنیم و در کشورهای نفت ‌خیز آفریقا هم جای پایی داشته باشیم.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://energypath.ir/?p=13793

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

گزارش و تحلیل