بودجه ۲.۲ همتی صندوق فناوری نفت برای حمایت از دانش بنیان ها

زیدی فرد معاون وزیر نفت از امضای هزار تفاهم نامه با استارت آپ های نفتی خبر داد و افزود: بر اساس تبصره ۱۸ حدود ۲.۲ همت به صندوق فناوری نفت برای حمایت از شرکت های دانش بنیان نفتی اختصاص داده شد.
بودجه 2.2 همتی صندوق فناوری نفت برای حمایت از دانش بنیان ها

به گزارش مسیر انرژی وحیدرضا زیدی‌فرد معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری طی نشست خبری در پاسخ به سوال بازار درباره اقدامات انجام شده برای حمایت از شرکت های دانش بنیان فعال در صنعت نفت گفت: ما در این حوزه صندوق فناوری نفت را داریم که این صندوق وظیفه حمایت از شرکت های استارت آپی و دانش بنیان را بر عهده دارد. بر اساس تبصره ۱۸ حدود ۲.۲ همت بودجه به این صندوق در سال ۱۴۰۰ تخصیص داده شده بود. همچنین با توجه به رویکرد دولت سیزدهم در این حوزه ۲ برابر این رقم را ۴ بانک عامل متعهد شدند که تسهیلات بانکی پرداخت کنند.

در اجرای مفاد مربوط به تبصره ۱۸ برخی از بانک ها عملکرد خوبی نداشته و ما در میانه راه ناچار شدیم که برخی از بانک های عامل را جابه جا کنیم

او همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با انتقاد از عملکرد بانک در حمایت از شرکت های استارت آپی گفت: در اجرای مفاد مربوط به تبصره ۱۸ برخی از بانک ها عملکرد خوبی نداشته و ما در میانه راه ناچار شدیم که برخی از بانک های عامل را جابه جا کنیم.

او که در نشست خبری مربوط به دومین کنفرانس و نمایشگاه مدیریت فناوری محصولات دانش بنیان در صنعت نفت سخن می گفت، اظهار داشت:یکی از رسالت‌های ما در وزارت نفت حمایت از زیست بوم نوآوری و فناوری صنعت نفت است، از این رو در این زمینه اقدام‌هایی گسترده‌ مانند افزایش تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان، تسهیل ورود شرکت‌های تولیدکننده به فهرست خرید صنعت نفت، برگزاری رویدادهای علمی همچون دومین کنفرانس و نمایشگاه مدیریت فناوری محصولات دانش‌بنیان و ارتباط با وزارت علوم به‌ویژه در زمینه سامانه‌ «عرضه و تقاضای وزارت نفت ذیل نظام ایده‌ها و نیازها» (نان) انجام شده است.

وی با یادآوری اینکه پارسال نزدیک به ۱۸۰ شرکت دانش‌بنیان در نخستین کنفرانس و نمایشگاه مدیریت فناوری محصولات دانش‌بنیان صنعت نفت حضور داشتند، افزود: برگزاری ۱۸ نشست تخصصی با نمایندگان ۶۰ شرکت برتر صنعت نفت، بازدید حدود ۳ هزار نفر از نمایشگاه جانبی این کنفرانس، برگزاری ۴۰۰ نشست B۲B، امضای ۵۵ تفاهم نامه به ارزش هزار میلیارد تومان، حضور مقام‌های کشوری و علمی کشور و ارائه ۸۰ مقاله‌ علمی از دیگر اقدام‌های انجام شده در این دوره کنفرانس بوده است، همچنین در حاشیه نخستین دوره این کنفرانس با سازمان‌ انرژی اتمی و وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح همکاری فعالانه‌ای را آغاز کرده‌ایم.

معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری درباره دومین دوره کنفرانس و نمایشگاه مدیریت فناوری محصولات دانش‌بنیان در صنعت نفت بیان کرد: امسال تلاش شده افزایش فضای نمایشگاهی را به ۲۵۰۰ متر مربع برسانیم و زمینه را برای پذیرش ۱۰۰ شرکت استاتیکی فراهم کنیم، همچنین مقدمات لازم برای پذیرش شرکت‌های داخلی و خارجی نیز فراهم شده است.

زیدی‌فرد با بیان اینکه برنامه‌ریزی برای حضور کشورهای همسایه‌ای که نیاز به فناوری ما دارند در این دوره از کنفرانس فراهم شده است، تصریح کرد: حضور هزار نفر از مدیران دولتی، برنامه‌ریزی برای امضای قراردادهای مهم، برگزاری دو رویداد در مناطق عملیاتی خوزستان و بوشهر پیش از برگزاری این رویداد از دیگر برنامه‌های این دوره از کنفرانس است؛ ضمن آنکه متولی برگزاری رویداد امسال پژوهشگاه صنعت نفت خواهد بود.

وی گفت: در سال‌های اخیر تلاش شده با استفاده از شرکت‌ها و استارت‌آپ‌های کوچک و بزرگ داخلی نیاز پژوهشی صنعت نفت را تأمین کنیم، در این زمینه پرداخت تسهیلات به شرکت‌های تولید کنند ساخت بار اول انجام شده است، همچنین از پارسال کارگروه بررسی و تشخیص مشکلات شرکت‌های دانش‌بنیان با هماهنگی وزیر نفت تشکیل شده و در این کارگروه مشکلات این شرکت‌های دانش‌بنیان حل و فصل می‌شود.

معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری ادامه داد: مبلغ قطعی قراردادهای پژوهشی مربوط به نخستین دوره کنفرانس و نمایشگاه مدیریت فناوری محصولات دانش‌بنیان در صنعت نفت نیز قبل از برگزاری دومین دوره این کنفرانس به‌عنوان دستاورد رویداد نخست به‌زودی اعلام خواهد شد.

پارسال فهرست ۵۰۰ تجهیز کلیدی صنعت نفت که در داخل کشور تولیدی می‌شود برای حمایت از تولید داخل به شرکت‌های تابعه صنعت نفت ابلاغ شد، بر اساس دستور وزیر نفت این شرکت‌ها نباید محصولات خارجی مشابه در این فهرست را خریداری کنند و هر شرکتی که از این موضوع تخطی کند به نهادهای نظارتی معرفی خواهند شد

زیدی فرد با بیان اینکه سال گذشته در جریان برگزاری کنفرانس و نمایشگاه مدیریت فناوری محصولات دانش بنیان حدود هزار تفاهم نامه با شرکت های دانش بنیان به امضا رسید و برخی از این تفاهم نامه منجر به عقد قرارداد شدند، تصریح کرد: از زمان حضور خود در این سمت تلاش کرده‌ام به‌صورت چهره به چهره با شرکت‌های دانش‌بنیان و تولیدکننده تجهیزات صنعت نفت ملاقات داشته و گاه بعضی از آنها نارضایتی‌هایی داشتند که تلاش کردیم آنها را حل کنیم.

وی یادآور شد: پارسال فهرست ۵۰۰ تجهیز کلیدی صنعت نفت که در داخل کشور تولیدی می‌شود برای حمایت از تولید داخل به شرکت‌های تابعه صنعت نفت ابلاغ شد، بر اساس دستور وزیر نفت این شرکت‌ها نباید محصولات خارجی مشابه در این فهرست را خریداری کنند و هر شرکتی که از این موضوع تخطی کند به نهادهای نظارتی معرفی خواهند شد.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://energypath.ir/?p=10107

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

نفت