ظرفیت بالای صنایع پتروشیمی‌ برای جذب سرمایه گذاری خارجی

صنعت پتروشیمی یکی از سود آور ترین صنایع ایران است که در شرایط فعلی با کمک شرکت های دانش بنیان می تواند جذب سرمایه گذار خارجی داشته باشد.
ظرفیت بالای صنایع پتروشیمی‌ برای جذب سرمایه گذاری خارجی

به گزارش مسیر انرژی،صنعت پتروشیمی یکی از سود آور ترین صنایع برای جذب سرمایه گذار خارجی هر کشوری به شمار می‌آید، زیرا ارز آوری به موازات تولید افزایش پیدا می‌کند چرا که فضای صادرات محصولات پتروشیمی نسبت به سایر محصولات نفتی باز تر است حتی مرتضی شاهمیرزایی مدیر عامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی نیز با اشاره به روند پرشتاب توسعه صنعت پتروشیمی ایران یادآور شد: ظرفیت تولید این صنعت در سال ۱۴۰۲ از مرز ۹۵ میلیون تن عبور کرد و این ظرفیت تا پایان امسال بیش از ۱۰۰ میلیون تن خواهد شد.

به گفته این مقام مسؤول تنوع سبد محصولات پتروشیمی ایران با بیش از ۵۵۰ گرید مختلف است که صنعت پتروشیمی ایران همکاری و سرمایه‌گذاری‌های مطلوبی با کشورهای همسو از جمله روسیه و کشورهای حوزه آسیای میانه در قطب‌های توسعه‌ای به‌ویژه در مناطق ماهشهر، چابهار و جاسک دارد.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی  همچنین با بیان این نکته که ۹۷ درصد از کاتالیست‌های مورد نیاز صنایع نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی و صنایع معدنی داخلی‌سازی شده است،بیان کرد: آمادگی لازم را داریم تا با همسایگان و کشورهای همسو در زمینه‌های طراحی، اجرا، راه‌اندازی و بهره‌برداری، تعمیرات و نگهداشت تجهیزات و نیز تولید انواع فناوری‌ها و کاتالیست‌های مورد نیاز همکاری‌های لازم را انجام دهیم.

معاون وزیر نفت همچنین ادامه داد: صنعت پتروشیمی ایران در زمینه ارائه خدمات فنی و مهندسی به‌عنوان یکی از بازیگران مهم در دنیا مطرح و آماده همکاری در زمینه تولید و فروش کالاها و تجهیزات به شرکت‌ها و مشتریان همسو در سراسر جهان است.

شاهمیرزایی در ادامه افزود: ایران در تولید دانش فنی محصولات آمونیاک، اوره، الفین، تبدیل گاز به متانول، اتان، اتیلن و سایر فرآیندها به خودکفایی کامل رسیده است.

حالا باید دید با این روند رو به رشد صنعت پتروشیمی آیا امکان جذب سرمایه گذار خارجی و همکاری با سایر کشورها برای ما فراهم می‌شود!

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://energypath.ir/?p=17695

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

پتروشیمی