هند به خرید نفت ارزان روسیه ادامه می دهد

وزیر نفت هند اعلام کرد این کشور با گویان که بیش از ۱۲ میلیارد بشکه منابع معادل نفت قابل استخراج دارد، گفت و گو کرده است.
هند به خرید نفت ارزان روسیه ادامه می دهد

به گزارش مسیر انرژی، وزیر نفت هند روز سه شنبه اعلام کرد هند آماده ادامه خرید نفت از شرکت‌های روسی است که اجازه دارند چنین فروشی را انجام دهند.

هاردیپ سینگ پوری در مصاحبه با رویترز در حاشیه کنفرانس گازتِک در هیوستون آمریکا، گفت: تحریم‌های غربی علیه روسیه بر سر جنگ در اوکراین، قیمتی را که روسیه می‌تواند برای نفت خام مطالبه کند، محدود کرده و هند آماده است به خرید نفت و گاز با پایین‌ترین قیمت ممکن از هر کسی، ادامه دهد. او گفت: اگر نهادی تحت تحریم نیست، جای بحث نیست که از ارزان‌ترین خریدار، خرید خواهیم کرد. کشورهای اروپایی و شرکت‌های ژاپنی، از روسیه خرید می‌کنند، بنابراین، هند تنها نیست.

هند، یکی از بزرگترین مصرف‌کنندگان انرژی جهان است و ۸۸ درصد از نیازهای نفتی خود را با واردات، تامین می‌کند و وزیر نفت این کشور، انتظار دارد با رشد فزاینده مصرف گاز طبیعی و تجدیدپذیرها، مصرف انرژی رشد کند.

دهلی‌نو که سومین واردکننده و مصرف کننده نفت در جهان است، ظرفیت پالایش حدود ۲۵۲ میلیون تن معادل ۵.۰۴ میلیون بشکه در روز دارد و به دنبال توسعه این ظرفیت است. وزیر نفت هند گفت: داریم فکر می‌کنیم که آیا باید آن را به ۴۰۰ یا ۴۵۰ تن برسانیم.

افزایش قیمت جهانی گاز مایع پس از آغاز جنگ روسیه در اوکراین، خرید گاز طبیعی هند را کند کرد. هند قصد دارد مصرف گاز خود را تا سال ۲۰۳۰، از ۶ درصد به ۱۵ درصد از سبد انرژی افزایش دهد، اما سرعت این تغییر، به قیمت‌ها بستگی دارد. پوری گفت: اگر قیمت گاز تثبیت شود و پایین بیاید، سهم آن در سبد انرژی ما افزایش خواهد یافت.

شرکت‌های دولتی و خصوصی هند در پروژه‌های گاز طبیعی مایع سرمایه گذاری کرده اند و به جستجوی مکان‌هایی برای سرمایه‌گذاری در سطح جهانی ادامه خواهند داد.

بر اساس گزارش رویترز، وزیر نفت هند اعلام کرد این کشور با گویان که بیش از ۱۲ میلیارد بشکه منابع معادل نفت قابل استخراج دارد، گفت و گو کرده است. هند همچنین سرگرم مذاکره با پنج شرکت بزرگ نفت و گاز جهان درباره امکان اکتشاف هیدروکربن‌ها در هند است.

انتهای پیام

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://energypath.ir/?p=20647

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

بین الملل