وزیر انرژی عربستان از رشد ۵۰ درصدی تقاضا برای پتروشیمی خبر داد

وزیر انرژی عربستان گفت: پتروشیمی‌ها و مشتقات آن حدود ۵۰ درصد اجزای خودروهای ما از جمله خودروهای برقی را تشکیل می دهند بنابراین... یک بار دیگر می‌گویم از پتروشیمی گریزی نیست.
وزیر انرژی عربستان از رشد 50 درصدی تقاضا برای پتروشیمی خبر داد

به گزارش مسیر انرژی، وزیر انرژی عربستان با تاکید بر اینکه گریزی از پتروشیمی‌ها نیست، گفت که تقاضای جهان برای محصولات پتروشیمی تا سال ۲۰۲۴ ، ۵۰ درصد رشد خواهد داشت.
«عبدالعزیز بن سلمان»، وزیر انرژی عربستان پیش‌بینی‌ می‌کند که بخش پتروشیمی در دنیا با رشد بیش از ۵۰ درصدی تا سال ۲۰۴۰ به حدود ۱۲۰۰ میلیون تن در سال برسد.
وزیر سعودی این اظهارات را طی سخنانی در هفدهمین نشست کنفرانس سالانه(جیبکا) انجمن پتروشیمی و مواد شیمیایی خلیج فارس (GPCA) که در دوحه، پایتخت قطر برگزار شد، بیان داشت.
عبدالعزیز بن سلمان گفت: بر اساس گزارش‌های بازار، پیش بینی می‌شود صنعت پتروشیمی جهان تا سال ۲۰۲۴ بیش از ۵۰ درصد رشد داشته باشد و به حدود ۱.۲ تریلیون تن در سال برسد که این امر منجر به افزایش بیش از ۶۰ درصدی تقاضا برای هیدروکربن‌ها به عنوان مواد خام یا مواد شیمیایی اساسی نفت مانند اتیلن و پروپیلن می‌شود.
وی تاکید کرد: پتروشیمی‌ها هستند تا بمانند و بخش هیدروکربن به درآمدزایی و تولید پول برای سرمایه گذاران ادامه خواهد داد, بنابراین، از دوستانی که در مورد انتقال انرژی صحبت می‌کنند، می‌خواهم که با داده‌هایی که در دست دارند و واقعیت‌هایی که امروز و دهه‌های آینده پیش رویشان است، زندگی کنند.
وزیر انرژی عربستان گفت: پتروشیمی‌ها و مشتقات آن حدود ۵۰ درصد اجزای خودروهای ما از جمله خودروهای برقی را تشکیل می دهند بنابراین… یک بار دیگر می‌گویم از پتروشیمی گریزی نیست.
وی افزود: راهبرد عربستان در حوزه پتروشیمی  به حداکثر رساندن ارزش افزوده و در عین حال کاهش اثر کربن است  آن هم با تمرکز بر تبدیل مایعات به پتروشیمی و بالا بردن سطح مواد کم ارزشی که به عنوان سوخت سوزانده می‌شود تا در عوض به عنوان خوراک پتروشیمی‌ها استفاده شود.
بن سلمان گفت که تلاش‌های عربستان برای افزایش پایداری از طریق ارزیابی فعلی تولید مواد شیمیایی پایدار و کم کربن ادامه دارد.
دیروز یکشنبه فعالیت هفدهمین مجمع سالانه جیبکا آغاز شد که در آن به نقش صنایع شیمیایی در پایداری و گذار به انرژی پاک می‌پردازد.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://energypath.ir/?p=14487

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

پتروشیمی