ویتنام پلاس دروازه‌ای ورود ایران به بازار بکر پتروشیمی

کشور ویتنام توانسته به رشد ۱۵ تا ۲۰ درصدی در صنعت پلیمر و پلاستیک برسد که این موضوع نشان‌دهنده فرصت مناسب شرکت‌های پتروشیمی ایران برای حضور در این بازار است.
نمایشگاه ویتنام پلاس دروازه‌ای برای ورود ایران به بازار بکر پتروشیمی

به گزارش مسیر انرژی، علی‌اکبر نظری با حضور در غرفه شرکت پلیمر آریاساسول در بیست‌ودومین نمایشگاه صنعت پلاستیک و لاستیک ویتنام گفت: بازار پلیمر و پلاستیک ویتنام بسیار بکر و آن‌ها علاقمند به‌حضور شرکت‌های قدرتمند ایرانی از جمله آریاساسول در این کشور هستند.

وی با اشاره به‌حضور پررنگ و پرفروغ شرکت‌های ایرانی از جمله آریاساسول در این نمایشگاه، تصریح کرد: تاکنون بازار پلاستیک و پلیمر کشور ویتنام در دست تجار یکی از کشورهای منطقه بوده است که این محصولات را با قیمت بالا در بازار عرضه کرده‌اند، این درحالی است که این محصولات در شرکت‌های ایرانی با کیفیت مشابه یا بهتر و قیمت رقابتی تولید می‌شود؛ بنابراین با توجه به علاقمندی طبیعی متقاضیان این محصولات برای واردات ارزان قیمت‌تر، آریاساسول و شرکت‌های ایرانی می‌توانند با توجه به کیفیت محصولات با ارائه قیمت رقابتی به راحتی به بازار ویتنام ورود کنند.

حضور فعالان برجسته اقتصادی ویتنام در غرفه شرکت آریاساسول

سفیر ایران در ویتنام با اشاره به استقبال بسیار زیاد بخش‌های مهم اقتصادی این کشور از غرفه آریاساسول ادامه داد: مدیران انجمن پلاستیک ویتنام با سه هزار عضو، به‌عنوان مهم‌ترین بازدیدکنندگان نمایشگاه، مدیران عامل شرکت‌های معتبر، تولیدکنندگان و توزیع‌کنندگان صاحب نام ویتنام از جمله بازدیدکنندگان غرفه وزین شرکت پلیمر آریاساسول به‌عنوان یکی از نمایندگان ایران بودند که بازخوردهای این بازدید نشان‌دهنده شرایط بسیارعالی و مثبت آریاساسول در مقایسه با ۶۰۰ غرفه حاضر دیگر کشورها در این نمایشگاه بوده است.

حضور شرکت پترولیمکس، به‌عنوان بزرگ‌ترین واردکننده محصولات شیمیایی و پتروشیمی کشور ویتنام، در این نمایشگاه و غرفه شرکت پلیمر آریاساسول یکی از نقاط عطف بازدیدکنندگان این نمایشگاه بود.

۴۲۰۰ مصرف کننده مواد پلاستیک و لاستیک ویتنام متقاضی تولیدات پتروشیمی ایران

نظری افزود: کشور ویتنام توانسته به رشد ۱۵ تا ۲۰ درصدی در صنعت پلیمر و پلاستیک برسد که این موضوع نشان‌دهنده فرصت مناسب شرکت‌های پتروشیمی ایران برای حضور در این بازار است.

وی با اشاره به فعالیت ۴۲۰۰ واحد مصرف‌کننده محصولات پلیمر و پلاستیک در کشور ویتنام گفت: بخش عمده این واحدها شامل ۲۸۰۰ واحد در شهر هوشی‌مین فعالیت می‌کنند، زیرا این شهر قطب صنعتی کشور محسوب می‌شود.

صادرات محصولات پتروشیمی ایران به ویتنام مستمر ونظامند خواهد شد

سفیر ایران با اشاره به برگزاری نشست مشترک ایران و رئیس اتاق بازرگانی ویتنام و استقبال انجام شده از حضور ایران در این نمایشگاه اظهار کرد: استقبال مسئولان اقتصادی کشور ویتنام از حضور تولیدکنندگان محصولات پتروشیمی ایران، نویدبخش دریافت سهم قابل‌توجهی از بازار این کشور از سوی تولیدکنندگان ایرانی از جمله آریاساسول است.

معرفی توانمندی‌های صنعت پتروشیمی ایران در نشست مشترک با اتاق بازرگانی ویتنام

محسن رضائی‌پور، رایزن بازرگانی ایران در ویتنام، توضیحات مبسوط مدیرعامل شرکت پلیمر آریاساسول را سبب ایجاد فرصت ارزشمند برای ارائه توانمندی‌های کشور ایران در کشور رو به رشد ویتنام دانست و اذعان کرد: آریاساسول توانست تصویر بسیار درخشان و ماندگاری را از خود ایجاد کند که این موضوع سرآغاز فعالیت‌ها و توسعه بازار این شرکت خواهد شد.

وی با اشاره به اهمیت حضور مدیرعامل شرکت پلیمر آریاساسول و حضور پررنگ مدیران ارشد آن شرکت در این نمایشگاه ادامه داد: حضور مدیران عامل و مدیران ارشد شرکت‌ها برای برگزارکنندگان نمایشگاه بسیار ارزشمند و ‌نشان‌دهنده اهمیت آن نمایشگاه است که شرکت آریاساسول با این حضور خود سبب تصمیم و هدف‌گذاری اتاق بازرگانی ویتنام برای بهره‌گیری از محصولات پتروشیمی ایرانی در صنعت پلاستیک و پلیمر این کشور شده است.

رایزن بازرگانی ایران در ویتنام، با اشاره به اینکه نیاز کشور ۱۰۰ میلیون نفری ویتنام به نیروی کار نشان‌‌دهنده صنعت رو به رشد آن است، گفت: ما در رویدادهای مختلف با تجار ویتنام در تماس هستیم که در این مناسبات، سعی ما ایجاد ارتباط هدفمند در حوزه صنعت پلیمر و پلاستیک خواهد بود.

محسن رضائی‌پور، در رابطه با تسهیل انجام امور مالی افزود: ما در حال تکمیل و نهایی‌سازی زیرساخت‌های مالی هستیم تا شرکت‌های ایرانی با کمترین ریسک قادر به جابجایی پول با طرف ویتنامی باشند؛ همچنین این بانک تضامین ارائه فنی و مهندسی را نیز تسهیل می‌کند.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://energypath.ir/?p=20905

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

پتروشیمی